2019-07-16 07:18

Mihai Tudose, ANUNȚ de ultimă oră: ”Da, CANDIDEZ! Este o onoare pentru mine”

 |  20:43
Mihai Tudose, ANUNȚ de ultimă oră: ”Da, CANDIDEZ! Este o onoare pentru mine”

Fostul premier, Mihai Tudose vine cu o serie de precizări vizavi de candidatura sa pentru funcția de președinte al organizației județene PSD Brăila.

”Doresc să fac câteva precizări legate de candidatura mea pentru funcția de președinte al organizației județene PSD Brăila.

După ședința CExN de la Neptun, când s-a hotărât organizarea de alegeri în toate filialele care au conducere interimară, am discutat cu domnul președinte Ion Rotaru, domnia sa spunându-mi că nu mai dorește să candideze și că opinia lui ar fi ca eu să vin înapoi la organizație. I-am spus cu sinceritate că totuși a avut rezultate foarte bune în timpul mandatului său și din acest motiv consider că lucrurile ar trebui să continue în același mod, însă domnul Rotaru a insistat că nu mai candidează. Cred că și de aici a venit reacția colegilor, care au spus că mă propun și mă susțin. Înțeleg că domnul senator a mai vorbit cu domniile lor și s-a generat acest lucru.

Și atunci: DA, candidez! Dacă toată lumea își dorește acest lucru, este o onoare!

Doresc să le mulțumesc și public colegilor mei de la organizația județeană PSD Brăila, care m-au propus și mă susțin pentru funcția de președinte de organizație”, a fost mesajul lui Mihai Tudose, scrie DCnews.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray