2019-12-16 04:52

Mihai Tudose, atac INCENDIAR la adresa lui Tăriceanu: Să se mai odihnească un pic, să-și vină în fire

 |  10:00
Mihai Tudose, atac INCENDIAR la adresa lui Tăriceanu: Să se mai odihnească un pic, să-și vină în fire

Vicepreședintele Pro România, Mihai Tudose, lansează un atac extrem de dur la adresa liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. El susține că orice încercare de alianță între Pro România și ALDE este ”absurdă, ireală” și îi cere lui Tăriceanu să se mai odihnească un pic ”să-și vină în fire”.

”Orice discuție despre o eventuală logodnă, înfrățire, mezalianță sau alianță cu domnul Călin Popescu-Tăriceanu și ALDE este absurdă și ireală, total neserioasă”, un astfel de proiect nefiind fezabil nici după o eventuală ieșire a ALDE de la guvernare.

”Ce-i graba asta cu alianța? Nu ieșim din spital și ne punem pe alergat, nu-i deloc sănătos! După guvernarea asta impotentă și cu mari probleme, ar fi firesc ca Tăriceanu și ALDE să se mai odihnească un pic, să-și vină în fire... ALDE are nevoie de liniște, de strângerea rândurilor și de noi alegeri. Vin alegeri acum, curând, și cred că ALDE are șansa să demonstreze pe cont propriu dacă ceea ce s-a întâmplat la europarlamentare, când n-a reușit să ajungă la 5%, a fost sau nu un accident. Haideți să vedem dacă a fost un accident! După aia, mai vorbim, vedem ce și cum”, a spus Tudose, pentru Podul.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-22Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Grajdul politic În Parlament sunt multe poame. Nu e vreo noutate. Forul legislativ e cea mai hulită instituție democratică din România. Și își merită în foarte mare parte prostul nume. Nu trece săptămână fără să nu auzi câte o aiureală venită din partea aleșilor. Iar acum o să se însutească aberațiile pentru că, dacă pe perioada mandatului, sunt puțini politicienii parlamentari care deschid gura, în schimb acum e campanie electorală și fiecare se duce să ajute partidul din care face parte, să se promoveze în teritoriu
12 Mai 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray