2019-10-14 19:05

Mihai Tudose DESFIINȚEAZĂ măsurile Guvernului Dăncilă: ”O ambiție aproape de DEMENȚĂ”

 |  21:46
Mihai Tudose DESFIINȚEAZĂ măsurile Guvernului Dăncilă: ”O ambiție aproape de DEMENȚĂ”

Fostul premier, Mihai Tudose, nu vede în termeni prea buni măsurile economice ale Guvernului. Tudose subliniază că ALDE şi Călin Popescu Tăriceanu se bucură de o putere de negociere disproporţionată în interiorul coaliţiei şi că partenerii de guvernare ai PSD pot cere, de fapt, orice doresc de la Guvern.

”Reporter: Taxa de 2%. Ce se va întâmpla cu ea?

Mihai Tudose: Eu cred că nu se întâmplă nimic. Avem pe de-o parte o ambiţie aproape de demenţă a unor persoane care persistă într-o greşeală, ca să spună că e bună şi acum nu mai vor să recunoască că nu e bună. Pe de altă parte, înţeleg că şi o parte a coaliţiei de guvernare şi oamenii spun că este inaplicabilă aşa cum este.

Reporter: Poate schimba această decizie Călin Popescu Tăriceanu?

Mihai Tudose: O poate schimba. Pentru că este evident că plecarea lui şi a colegilor săi din coaliţie înseamnă căderea Guvernului. Deci el poate să ceară orice, ceea ce şi face.

Reporter: Va merge până acolo?

Mihai Tudose: Eu cred că da” este dialogul relatat de Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-18

In legatura cu acest articol...

Ponta îi FACE PRAF pe PSD-iști: ”Analfabeților, incompetenților, catastrofelor!”

DEMISIE în PSD. Un deputat a ABANDONAT barca social-democraților
Parerea ta...

ANONIM
19 Feb 2019

Fata de tine mai figura,,strasnica'' care ai vrut sa te inchini cu tot cu guvern la palmier ,acest guvern este competent si bunLa fel si celalalt ,grindeanu Niste slugoi ale unui sas nazist si arogantCand va aduceti aminte ca ati vrut sa va inchinati acestei mumii naziste nu va este greata ?nu va este scarba ?
ANONIM
19 Feb 2019

MARȘ ÎN GÂTUL MĂ-TII DE DEGENERAT! TU AI FOST INIȚIATORUL PENSIILOR SPECIALE, MÂNCA-V-AR PĂMÂNTUL!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray