2020-07-07 03:32

Mihai Tudose, despre revenirea în PSD: Voi avea o discuție cu domnul președinte Marcel Ciolacu

 |  13:29
Mihai Tudose, despre revenirea în PSD: Voi avea o discuție cu domnul președinte Marcel Ciolacu

După ce a fost numit președinte interimar al social-democraților, Marcel Ciolacu a ținut să transmită un mesaj special celor care au plecat din varii motive din PSD, anunțându-i că au cale liberă pentru revenirea în partid.

După conflictul deschis cu Victor Ponta, fostul premier Mihai Tudose pare să fie din ce în ce mai aproape de o revenire în PSD.

Într-o declarație pentru StiripeSurse.ro, Mihai Tudose a explicat că ia în calcul o revenire în PSD, dar înainte de toate va discuta cu Marcel Ciolacu și cu alți lideri PSD, cu foștii membri ai Pro România de la Brăila și cu organizația PSD Brăila, iar apoi va lua o decizie.

”Întâi, întâi și întâi o să am discuție cu domnul președinte interimar Marcel Ciolacu și cu alți colegi din conducerea interimară. În condițiile în care au dispărut o serie de lucruri din PSD, care m-au făcut pe mine să plec, dar și alții, iar unele cu siguranță cu dispărut, atunci putem purta o discuție. Eu am mai spus-o public: părerea mea este că la PSD trebuie un decalog în care să fie trecute acțiunile pe care să nu le mai facem. Eu am plecat din PSD dintr-o mulțume de motive, diferențe de concepție, de viziune etc., iar dacă acestea s-au schimbat, atunci putem discuta.

Eu apreciez în mod deosebit oferta domnului Ciolacu, dar îmi doresc să am o discuție cu membri Pro România, care au părăsit partidul. Trebuie să văd ce fac și acești oameni, ce planuri au, pentru că niciodată n-am acționat de capul meu. Vreau să văd ce fac acești oameni, să am o discuție și cu cei de la PSD Brăila, vreau să merg pe stradă să discut cu oamenii și la final să am o discuție foarte, foarte serioasă cu mine.”, a spus Mihai Tudose.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz