2020-01-25 07:48

Mihai Tudose FACE PRAF ordonanța lăcomiei: ”Frizează ABSURDUL”

 |  15:43
Mihai Tudose FACE PRAF ordonanța lăcomiei: ”Frizează ABSURDUL”

Fostul premier Mihai Tudose, şeful de campanie al Pro România, a declarat, duminică, că tot ceea ce se întâmplă cu Ordonanţa de urgenţă 114/2018 ''frizează absurdul'', el adăugând că premierul Viorica Dăncilă va prezenta în Parlament viziunea lui Liviu Dragnea sau a lui Darius Vâlcov.

"Referitor la OUG 114, nu cred că mă poate suspecta cineva ca fiind un prieten al băncilor, sub nicio formă. Dar ceea ce face acum frizează absurdul, pe acel dublu limbaj, duble măsuri şi dorinţa de a avea tot timpul o temă: dă-i cu banca, dă-i cu aurul, că-i cu statul paralel, că-i cu orice altceva în afară de autostrăzi, în afară de spitale, orice altceva în afară de educaţie. Acum este cu OUG 114, cum se luptă el cu băncile. El se luptă cu băncile, pe de o parte, pe de altă parte domnul Teodorovici scrie scrisori la Standard and Poor's. Înţeleg că luni doamna prim ministru vine la Parlament să ne spună despre cum vede ea 114. Ca o paranteză, să-mi fie iertată îndrăzneala, nu cred că vom asculta viziunea doamnei Dăncilă, ci viziunea domnului Dragnea sau a domnului Vâlcov. În schimb, nu avem niciunul dintre noi acea scrisorică pierdută pe care a trimis-o domnul Teodorovici la Standard and Poor's. Pentru că pe faţă se bate cu băncile, pe spate: 'stai un pic că o retragem'. Păi, în ce zi a fost bună, ieri când ai dat-o, azi când o retragi?", a afirmat Tudose, într-o conferinţă de presă la sediul partidului Pro România.El a spus că OUG 114 este luată în calcul la construcţia bugetului şi s-a întrebat ce se întâmplă cu bugetul dacă aceasta va fi retrasă."Poate faptul că bugetul este contestat este o oportunitate ca el să se întoarcă în Parlament şi să se facă un nou buget fără să conteze pe veniturile suplimentare din OUG 114, pentru că înţeleg că domnul Teodorovici a spus că o retrage, sau că o face mai prietenoasă, că oricum nu vom lua cei 40 de saci de galbeni de la bănci", a adăugat Tudose.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-03Parerea ta...

ANONIM
03 Mar 2019

Bai javră....faci de râs brăileni care sunt oameni seriosi si cu coloana vertebrală....păcat de tine ... era timpul sa iasa comunismul si securistul din tine inacesi 30 de ani de asa zisa democratie ....TOT SLUGA AI RAMAS
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine