2020-08-14 17:41

Mihai Tudose îl ia la ROST pe Liviu Dragnea: ”Ia, du-te, măi băiatule, la urgență, să vezi ce condiții sunt...”

 |  20:03
Mihai Tudose îl ia la ROST pe Liviu Dragnea: ”Ia, du-te, măi băiatule, la urgență, să vezi ce condiții sunt...”

Fostul premier Mihai Tudose îl întreabă pe Liviu Dragnea de ce a ales să se interneze într-o clinică particulară şi nu într-un spital regional, în condiţiile în care ”extrem de poasta guvernare PSD” nu e interesată de atragerea fondurilor europene dedicate sistemului sanitar.

”Am şi eu o întrebare pentru Dragnea, dacă într-adevăr are probleme de sănătate şi nu vrea doar să evite termenul de judecată: de ce ai ales să te internezi într-o clinică particulară, şi nu într-un spital regional? Să te scoli în zori, să-ţi iei număr de aşteptare, să capeţi trimitere la RMN, să stai printre bacterii şi semeni bolnavi… Românii nu şi-au dat funcţia de al treilea om în stat şi sunt nevoiţi să treacă prin toate astea. Ia du-te, măi băiatule, la urgenţă, să vezi ce condiţii sunt acolo! Pe zi ce trece, toţi mai mulţi români se satură de minciunile şi abuzurile lui Dragnea”, a declarat Mihai Tudose pentru Podul.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-19Parerea ta...

PORCARUL FLAUSAT MAFIOT
19 Mar 2019

se duce la puscarie impreuna cu UDREA sefa lui de la PDL
SECURILĂ ĂSTA
19 Mar 2019

MAI BINE-AR TĂCEA! ARE MINTEA PRECUM CUTELE-ALEA DE PE FRUNTEA LUI DE SECURIST ÎMPUȚIT! ZII FRAIERE, CUM TE SIMȚI CA INIȚIATOR PENTRU PENSIILE SPECIALE? SYCTIRRRRR JAVRĂ SINE-SE-CUR-ISTĂ!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz