2020-07-03 22:48

Mihai Tudose, IRONII despre Tăriceanu: ”Să se mai ODIHNEASCĂ un pic!”

 |  21:57
Mihai Tudose, IRONII despre Tăriceanu: ”Să se mai ODIHNEASCĂ un pic!”

Vicepreședintele Pro România, Mihai Tudose îl ia peste picior pe Călin Popescu Tăriceanu și respinge o eventuală alianță cu ALDE. Tudose este de părere că o alianță între cele două partide nu este fezabilă nici dacă ALDE iese de la guvernare.

„Ce-i graba asta cu alianța? Nu ieșim din spital și ne punem pe alergat, nu-i deloc sănătos! După guvernarea asta impotentă și cu mari probleme, ar fi firesc ca Tăriceanu și ALDE să se mai odihnească un pic, să-și vină în fire”, a delcarat Tudose pentru podul.ro.

Fostul premier e de părere că ALDE ar trebui să demonstreze pe cont propriu că scorul de la europarlamentare a fost doar un accident.

„Vă asigur eu că dacă PSD i-ar fi susținut candidatura la Cotroceni, domnul Tăriceanu ar fi insistat pretutindeni că guvernarea PSD-ALDE este minunată și e ruptă din cer. Acum însă, fiindcă PSD nu-i susține candidatura, domnul Tăriceanu a descoperit că guvernarea este, citez din dânsul, impotentă.”, a declarat liderul Pro România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-21Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Aug 2019

ha ha ha REST IN PIECES.....odihneasca-se in pace....vesnica pomenireeeee....ALELUIAAAAAAAAAA.....si-a vandut sufletul lui dRACU
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz