2019-11-14 21:58

Mihai Tudose, LOVITURĂ de ultimă oră pentru Liviu Dragnea: ”Va face orice ca să SCAPE!”

 |  23:04
Mihai Tudose, LOVITURĂ de ultimă oră pentru Liviu Dragnea: ”Va face orice ca să SCAPE!”

Fostul premier Mihai Tudose este convins că PSD nu va reuși să obțină un rezultat bun la alegerile europarlamentare din 26 mai și se declară convins că președintele PSD Liviu Dragnea „va face orice ca să scape” de dosare.

”Reporter: La cât cunoaşteţi PSD şi cât îl cunoaşteţi pe Liviu Dragnea, credeţi că aceste ordonanţe de urgenţă pe Justiţie vor fi date?

Mihai Tudose: Va face orice ca să scape. Orice. Absolut orice.

Reporter: Şi credeţi că partidul îi va fi alături lui Liviu Dragnea?

Mihai Tudose: Partidul ăla din ce în ce mai mic, din ce în ce mai puţin. Din punctul lui de vedere nu contează partidul. Dacă rămâne el cu un partid de 5-7% acolo în Kiseleff, milioane de euro în cont de la alocaţiile de stat, imunitate, dacă a şi scăpat de dosare, el e mulţumit. Între timp toată ţara e în şanţ, nu-i pasă. Bine, dacă o mai fi în ţară pe vremea aia. O alege o ţară cu climă mai călduroasă.

Mă îndoiesc că PSD va lua mai mult de 25%, mi-e că şi 20% devine o ţintă mare. Inclusiv opulenţa de afişaj şi un slogan foarte inspirat, puneţi dumneavoastră ghilimelele „România merită mai mult”. Păi, Dumnezeule, eşti la putere, ai cel mai mare grup la Bruxelles, evident că România merită mai mult decât PSD. Merită mai mult şi mai bun. Fiindcă cu PSD la Bruxelles am reuşit să devenim paria Europei” a declarat Mihai Tudose la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-04Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
04 Apr 2019

Flausatule nici nu stii cat de tarcat o sa fii/Liviu Dragnea ai sa ajungi in pijama cu multe dungi...La multi ani cu executare...cu toti porcii din parcare
MACACPEDRAGNEA
05 Apr 2019

BORFASUL NATIONAL SE DUCE PE TOBOGAN .
ANONIM
05 Apr 2019

Fostul prim ministru să îi prezinte în așa mod pe cei care l-au pus prim ministru , alături de care a stat și atâția ani ?
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
05 Apr 2019

"ar face orice" de exemplu sa se asocieze cu partidul cumparat de UDREA adica PNTCD-ul lui Pavelescu?...pai deja a facut-o Si ce altceva ar mai putea sa faca? pai deocamdata mai conduce prin Carmen Dan si GHITA ministerul de interne si Jandarmeria.......adica te poti astepta la niste diversiuni-mineriade gen cum a fost pe10 la mitingul diasporei Si la alegeri PSD o sa scada la un minim istoric....in jur de 10% impreuna cu ALDE....ha ha ha
MARMADUKE
05 Apr 2019

La alegeri, toti tradatorii o vor lua in bot. Nu mor caii cand vor cainii.
ANONIM
06 Apr 2019

Ar face orice ca niste bestii cu chip de om ,hoti ,homalai si mincinosi dar si putori ordinare ,rele si nebune sa ajunga la guvernarea acestei tariAsta ar face amantul lui POHONTU CRIMINALUL Are amant dupa chipul si asemanarea sa Sas imputit si fara caracter SIKTIR SAS SCARBOS!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray