2020-08-03 15:42

Mihai Tudose rupe TĂCEREA. Ce se întâmpla în PSD pe vremea lui Dragnea

 |  21:56
Mihai Tudose rupe TĂCEREA. Ce se întâmpla în PSD pe vremea lui Dragnea

Numit premier de însuși Liviu Dragnea, Mihai Tudose vine acum cu dezvăluiri controversate. Social-democratul susține că acum doi ani PSD organiza manifestări cu lumea și erau anumite parole.

”Probabil că sunt lucruri multe nespuse despre Liviu Dragnea. Pentru mine nu e un subiect. Eu sunt optimist cu privire la ce se întâmplă în partid. N-am plătit facturile, așa este, nu pot să spun că meritat sau nemeritat. Au fost o mulțime de derapaje.

A fost factura la europarlamentare, a fost factura la prezidențiale pentru PSD. Cei care au fost responsabili, majoritea au plecat. Poate dă Dumnezeu și reușim să ne așezăm altfel la partid.

Eu cred că dacă noi ne așezăm și arătăm lumii că ne-am schimbat în bine. Mai rău nu se putea mai rău. Acum doi ani PSD organiza manifestări cu lumea, cu parole”, a dezvăluit Mihai Tudose la Antena3.

Fostul premier al PSD consideră că partidul din care face parte a crescut în preferințele românilor, în ciuda sondajelor de opinie din ultima perioadă:

”Asta cu sondajele, mă știți foarte bine, sunt celebru pentru încrederea deosebită pe care o am în ele. Sondajele sunt în ziua votului, ăla e sondajul. Din câte mai simțim așa în piață, da, am crescut”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-03Parerea ta...

DIDINA
03 Iul 2020

In psd sunt toti jlgodii ,lasi ,mincinosi si tradatori Dragnea un bulangiu netremnic este vorbit de rau de mihai tudose adica de un alt bulangiu nesimtit care impreuna cu baldara de nevastasa au sifonat bani publici la greu Din partea mea le dau la toti trei cate o tona de placuta suedeza
ANONIM
04 Iul 2020

ADICA VREI SA LE DAI MOOIE NU ? PAI CU CE DIDINO ?
OGLINDA
04 Iul 2020

Sunteți bineveniți să disecați adevărul nostru al romanilor. Sunt demoni ai PSD-lui printre noi ? Rsp; DA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz