2020-01-25 14:06

Mihai Voicu: În Dolj, susţinerea pentru Iohannis depăşeşte scorurile PNL şi PDL

 |  15:19
Mihai Voicu: În Dolj, susţinerea pentru Iohannis depăşeşte scorurile PNL şi PDL

Parlamentarul PNL, Mihai Voicu, susţine că reprezentantul Alianţei Creştin Liberale (ACL), Klaus Iohannis, nu este votat doar de simpatizanţii PNL şi PDL. Potrivit politicianului liberal, Iohannis se bucură şi de susţinerea unor independenţi îngrijoraţi de guvernarea PSD.

Deputat liberal Mihail Voicu a declarat vineri că în judeţul Dolj există mai multă susţinere pentru Klaus Iohannis decât pentru PNL şi PDL. „Susținerea pentru Klaus Iohannis, în Dolj, depășește scorurile combinate ale partidelor care îl susțin. Este un lucru îmbucurător și acțiunile noastre de campanie electorală se îndreaptă în egală măsură și către militanții noștri, dar și către alegătorii care simt și sunt conștienți că nu trebuie să permită acapararea de către PSD a întregii puteri politice”, a afirmat liderul PNL. Voicu a adăugat că o victorie a preşedintelui PSD, Victor Ponta, în alegerile prezidenţiale ar readuce practicile din guvernarea Adrian Năstase.

Parlamentarul a dat asigurări că PNL şi PDL acţionează unitar în campania electorală pentru Preşedinţie, relatează Agerpres. „Nu există niciun fel de neînțelegere, niciun fel de reținere cu privire la procesul politic prin care am trecut, și anume fuziunea într-un singur mare partid de dreapta, și acțiunile noastre de campanie electorală se desfășoară în aceeași logică”, a mai precizat preşedintele PNL Dolj, Mihai Voicu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine