2019-10-17 23:24

”Minele” din ministere

 |  18:48
”Minele” din ministere

În prima zi de muncă a noilor miniştri, se raportează bârfele. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a plâns astăzi de mila ministrului Sănătăţii, Florian Bodog. Acesta suspicionează că “o să găsească nişte documente privind închiderea a 100 de spitale”.

“În ministere găsesc tot felul de lucruri (noii miniştri - n.r.). Ministrul Sănătăţii am înţeles că era foarte supărat pentru că se pare că o să găsescă nişte documente care pregăteau închiderea a 100 de spitale, pentru că spitalele respective n-au fost ajutate, nu au primit bani de la minister. În fiecare zi, colegii mei din Guvern (după prima zi - n.r.) tot descoperă «mine» în fiecare minister. Până la urmă, cineva va trebui să răspundă pentru această atitudine, pentru că deja nu mai este politic. (...) Ministrul Sănătăţii a venit la mine să-mi spună exact aceste lucruri, pentru că era foarte supărat”, a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-05Parerea ta...

ADRIAN
06 Ian 2017

Stai linistit, n-a gasit nimic dupa Voiculescu ( cel mai bun ministru al sanatatii ). Il cunosc pe Dragnea, este un mincinos ordinar. Din pacate, ce este in Teleorman va fi in toata Romania. Sa fiti speriati de ce va asteapta.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray