2020-02-26 19:32

Ministra turismului, prea ocupată ca să mai facă turism

 |  20:03
Ministra turismului, prea ocupată ca să mai facă turism

Oricât de ironicăvi s-ar părea situaţia, ministrul turismului nu face turism. Motivul este unulsimplu: Elena Udrea nu a avut anul acesta nici o zi de concediu. Şi nici înluna următoare nu va avea zile libere.

„Doamna ministrunu a avut anul acesta nici o zi de concediu”, a venit promt răspunsulconsilierei de imagine a Elenei Udrea atunci când reporterii „Puterea” auîntrebat-o când şi-a petrecut concediul ministrul turismului şi dezvoltarii.„Iar în luna august este exclus să aibă concediu”, a continuat cosilieramărturisirile referitoare la zilele libere.

Cu toate că nuşi-a petrecut vacanţele în acest an, Elena Udrea a reuşit să se plimbe îninteres de serviciu prin localităţi unde se face turism. Atât în ţară, cât şi pestehotare.

Conform agendeiMinisterului Turismului de pe pagina de internet a instituţiei, putem afla căUdrea a fost în mai multe zone turistice de la noi. Mangalia, Braşov,Maramureş, Satu Mare, Alba Iulia, Covasna, sau Gura Humorului au fost bifateanul acesta de Elena Udrea. Nici una dintre localităţi nu a fost vizitată înscop turistic, ci în interes de serviciu. Impresiile despre Gura Humorului,unde inaugura deschiderea unei pârtii de schi, au fost postate de Udrea înfebruarie şi pe blogul personal.

Cele maimediatizate vizite în afara României au fost la Shanghai, Berlin (la târguriinternaţionale de turism) şi în Budapesta (o întâlnire cu premierul maghiar). Aventuraungară pare s-o fi impresionat pe ministru, întrucât a ales să o menţioneze şipe aceasta pe blog.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine