2020-07-06 21:17

Miniştrii ALDE, pentru ultima dată faţă în faţă cu Viorica Dăncilă / Ramona Mănescu REFUZĂ PSD

 |  09:19
Miniştrii ALDE, pentru ultima dată faţă în faţă cu Viorica Dăncilă / Ramona Mănescu REFUZĂ PSD

Prima şedinţă de Guvern după anunţul ALDE că iese de la guvernare are loc astăzi, de la ora 13.00. Miniştrii ALDE urmează să participe la şedinţă, a anunţat Viorel Ilie, ministrul pentru relaţia cu Parlamentul, la Digi 24.

Viorel Ilie a declarat că pe ordinea de zi a şedinţei Guvernului de azi sunt mai multe proiecte importante, care necesită prezenţa miniştrilor ALDE. Imediat după şedinţă, trei dintre cei patru miniştri îşi vor prezenta demisiile, a mai precizat Viorel Ilie.

Ramona Mănescu, ministrul Afacerilor Externe de doar o lună, a anunţat că nu respectă decizia propriului partid şi rămâne în Guvern. Ramona Mănescu a precizat că nu trece la PSD.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni seară, că reprezentanţii formaţiunii au decis să renunţe la continuarea guvernării împreună cu PSD. El a anunţat că ALDE va rămâne în opoziţie, iar el îşi va prezenta demisia din funcţia de preşedinte al Senatului.

Tăriceanu a precizat că ALDE va vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă. "Noi nu o să votăm pro-Guvern. Partidul de opoziţie votează moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, ca să fie clar, dacă aveaţi cele mai mici îndoieli", a spus liderul ALDE, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz