2020-07-07 02:07

CAP în CAP. DĂNCILĂ anunță evaluarea activității miniștrilor până la sfârșitul săptămânii, DRAGNEA spune că nici vorbă de așa ceva

 |  14:53
CAP în CAP. DĂNCILĂ anunță evaluarea activității miniștrilor până la sfârșitul săptămânii, DRAGNEA spune că nici vorbă de așa ceva

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, luni, că în perioada următoare se va face o analiză a activităţii fiecărui ministru.

„În perioada următoare, vom face o analiză, pe fiecare domeniu, a îndeplinirii programului de guvernare, astfel încât fiecare ministru va face evaluarea activităţii pornind de la lucrurile realizate în cadrul programului de guvernare, lucrurile realizate în plus faţă de programul de guvernare şi ce avem de realizat în perioada următoare, bineînţeles şi cu o foaie de parcurs în ceea ce priveşte ce mai avem de realizat", a declarat premierul, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD, informează Agerpres. Dăncilă a precizat că evaluarea, care va avea loc cel mai probabil la sfârşitul săptămânii, va viza fiecare domeniu în parte raportat la programul de guvernare. „Am spus de această evaluare, la sfârşitul săptămânii va avea loc, pe fiecare domeniu în parte, evaluarea în funcţie de programul de guvernare. Bineînţeles, ca orice prim-ministru, îmi doresc ca programul de guvernare să fie transpus cât mai rapid în practică şi trebuie să văd la fiecare, din foaia de parcurs pe care a avut-o pe fiecare domeniu, ce am realizat, ce nu am realizat şi termenul până la care vom realiza obiectivele restante. Şi cred că acest lucru este un lucru de normalitate şi eu cred că fiecare ministru va acorda o atenţie deosebită nu numai a ceea ce a realizat, şi s-au realizat lucruri foarte importante, multe dintre ele care nu sunt încă cunoscute sau despre care nu s-a vorbit suficient în spaţiul public, şi trebuie să vorbim despre ele, pentru că fiecare lucru realizat are în spate munca ministrului, a echipei guvernamentale, şi cred că este normal ca fiecare obiectiv să fie adus în atenţia publică, să fie explicat oamenilor. (…) Cu acest program de guvernare am venit în faţa cetăţenilor şi cetăţenii, dincolo de jigniri, dincolo de scandalul pe care îl vedem aproape zi de zi, aşteaptă de la noi lucruri concrete", a spus premierul.

Pe de altă parte, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că şedinţa Biroului Permanent Naţional s-a discutat ca toate punctele realizate din programul de guvernare să fie promovate în opinia publică, adăugând că acest lucru nu are legătură cu evaluarea miniştrilor şi nu este vorba despre o remaniere. Întrebat, după reuniune, în legătură cu anunţul premierului Viorica Dăncilă privind evaluarea miniştrilor până la sfârşitul săptămânii, Dragnea a spus: „Nu s-a vorbit, adică nu am auzit vorbindu-se despre evaluare, ci solicitarea tuturor colegilor noştri, şi a mea, şi a doamnei prim-ministru, este să transmită toate punctele din programul de guvernare care au fost realizate, stadiul lor, pentru a putea promova aceste realităţi şi aceste adevăruri în opinia publică". Dragnea a adăugat că acest lucru „nu are legătură cu evaluarea miniştrilor şi nici despre nicio remaniere nu e vorba".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz