2020-03-28 12:02

Miniștrii lui Orban încep să fie CRITICAȚI dur chiar de liberali: ”E DEZASTRU!”

 |  20:30
Miniștrii lui Orban încep să fie CRITICAȚI dur chiar de liberali: ”E DEZASTRU!”

Atitudinea unor miniștri din Cabinetul Orban, mai exact lipsa lor de comunicare cu structurile partidului au stârnit un val de critici chiar din partea propriiilor colegi colegi de partid.

Nervii unor liberali au ieșit la iveală la ultima ședință a Biroului Executiv, aceștia plângându-se că au ajuns să fie programați de miniștri și după câteva săptămâni.

„Discuțiile s-au aprins deoarece problema durează de ceva timp. În luna decembrie am înțeles că abia au ajuns la minister și că nu sunt obișnuiți să comunice cu parlamentarii. Au trecut însă două luni și ar trebui să își dea seama de ce sunt acolo și că trebuie să existe o relație între miniștri și parlamentari. Nu ne putem trezi că PSD ne pune în brațe proiecte de lege pe care noi nu știm cum trebuie să le votăm. Nici pe vremea PSD nu exista ca un ministru să nu ne răspundă la telefon”, au declarat surse din conducerea PNL pentru Europa Liberă.

La ultimul Birou Executiv, problema a fost ridicată de vicepreședintele BEX, Virgil Guran, iar la penultima ședință subiectul a fost pus în discuție chiar de liderul de grup al PNL din Camera Deputaților, Florin Roman. Subiectul se discută însă mai aprins pe holurile Parlamentului sau la întâlnirile informale cu primarii.

„Sunt probleme mari cu Costache (n.r. – Ministrul Sănătății) , Anisie (n.r. – ministrul Educației), Ștefan Ion (n.r. – ministrul Dezvoltării) și Violeta Alexandru (n.r. – ministrul Muncii). Mai mulți lideri i-au spus lui Orban că nu este normal ca premierul să le răspundă la telefon, dar să nu aibă parte de același tratament din partea miniștrilor. Problema a fost ridicată și de mai mulți aleși locali. Costache nu e membru de partid și nu înțelege că trebuie să vorbească cu noi. Primarii nu înțeleg de ce nu îi ajută Ștefan Ion, iar Anisie e un dezastru la comunicare”, au adăugat sursele citate.

Printre cei mai lăudați miniștri pentru că sunt receptivi în comunicarea cu partidul a fost Florin Cîțu, ministrul de Finanțe.

Opiniile aleșilor locali sunt mai importante în an electoral, în primul rând pentru că pe umerii lor stă mobilizarea votanților în favoarea partidului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-22Parerea ta...

MARCEL
22 Ian 2020

AM FACUT UN COMENTARIU. NU A FOST PREZENTAT. ASTA ESTE DEMOCRATIA DIN ROMANIA. AM CRITICAT PE DOMNUL PRESEDINTE CA NU ESTE OBIECTIV. CRITICA SI NU VEDE PARTEA POZITIVA. VREA DOAR SA SPIJINE GERMANIA SI AUSTRIA . NU ROMANIA .
CITEșTE
23 Ian 2020

Liviu Avram spune adevărul: Dragă bugetarule, tu te bucuri, dar salariul tău de azi îmi omoară mie pensia de mâine. PSD a plecat de la guvernare, dar cei care le-au luat locul încă n-au suflat o vorbă despre gravele distorsiuni apărute pe piaţa muncii în ultimii ani. Pentru că suntem în an electoral, liberalii par mai degrabă preocupaţi să facă rost de bani ca să ducă la îndeplinire programul de guvernare şi politicile sociale ale PSD.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine