2019-08-20 04:02

Ministru din Guvernul GRINDEANU, la un pas de REMANIERE

 |  16:03
Ministru din Guvernul GRINDEANU, la un pas de REMANIERE

Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, este la un pas de remaniere, după ce a fost apring criticat de către premierul Sorin Grindeanu şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Lui Ştefan i se reproşează modul defectuos în care a gestionat elaborarea proiectului de buget pe anul 2017.

Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, a fost criticat dur de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi de premierul Sorin Grindeanu, în cursul discuţiilor de marţi pe tema proiectului de buget pe anul 2017, discuţii în care a fost invocată și remanierea ministrului.

Ministru din Guvernul GRINDEANU, la un pas de REMANIERE
zoom
Lui Viorel Ștefan i-a fost imputat faptul că nu a respectat prevederile din programul de guvernare al PSD, potrivit unor surse citate de news.ro. Liderii formaţiunii social-democrate iau în serios remanierea ministrului de Finanţe, însă această decizie nu se va lua în perioada imediat următoare.

Liviu Dragnea a declarat luni seara că ''şi eu, şi premierul am fost nemulţumiţi constatând că ce am stabilit la plecare din ţară nu s-a reflectat în proiectul de buget. Azi am stat la discuţii cu ministru de Finanţe. (...) Nu am înţeles nici eu, nici premierul de ce a trebuie să se mărească bugetul SRI. Poate SRI nu putea să aibă o reducere aşa cum am dat eu semnalul de la Cameră de 17,8%. La Cameră putem funcţiona. De ce s-a mărit buget SRI? Nici eu, nici premierul Grindeanu nu am primit răspunsuri serioase, argumentate, urmând ca mâine să se reia discuţia''.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-24Parerea ta...

SLUGA
24 Ian 2017

CE FACI VIORELE, IL SUPERI PE NENTU DRAGNEA? DE CE NU AI DAT BANI MAI MULTI LA PENITENCIARE CA SA AIBA SI BIETII CONDAMNATI PTR JEFUIREA TARII MANCARE ? BA DRAGNEA LASA GLUMA SI SMECHERIA ,DA BANI LA SANATATE, LA SPITALE, DA DOSARELE CA NUMAR LU JOHANIS IN BRATE SI LASA- L PE EL SA GRATIEZE OAMENII AMARATI DIN PENITENCIARE.CIUMA DRACULUI.
VLAD T
25 Ian 2017

Este un guvern de paie! - oricand va vrea DRACnea va intra cu furca in el! Lasase furca la turcoaica, dar l-a prins Iohannis pe Iordache, cand voia sa vrafuiasca justitia cu ea!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray