2020-07-07 10:17

Ministrul „ADEVERINȚĂ” al Tineretului şi Sportului a uitat de Ziua naţionala a tinerilor

 |  15:36
Ministrul „ADEVERINȚĂ” al Tineretului şi Sportului a uitat de Ziua naţionala a tinerilor

Tinerii românii sărbătoresc Ziua lor Națională pe 2 mai, iar din anul 2000 se distrează şi de Ziua Internațională a Tineretului, care se sărbătorește pe 12 august, în plină vară.

Numai că Ministerul Tineretului şi Sportului, condus de către senatorul vâlcean Bogdan Matei, cunoscut şi ca ministrul „Adeverinţă”, pentru mulţimea de adeverinţe trecute în CV-ul personal, a uitat de această zi. Drept dovadă a indiferenţei, pe site-ul MTS nu figurează nicio acțiune acţiune dedicată acestei zile şi nu există postat nici un mesaj care să amintească de a această sărbătoare a tinerilor.

Adică, ministrul „Adeverinţă” al Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, întoarce spatele tinerilor, de ziua lor, aşa cum au procedat şi predecesorii săi, Ioana Bran, Marius Dunca şi Elisabeta Lipă. Trebuie precizat că proiectul legislativ privind decretarea zilei de 2 mai ca Zi naţională a Tineretului a fost inițiat în anul 2004 de 15 deputați reprezentând toate formațiunile politice parlamentare. La 5 octombrie 2004, legea a fost adoptată de plenul Camerei Deputaților, aceasta fiind și camera decizională, ziua de 2 mai devenind astfel, din 2005, Ziua naţională a Tineretului din România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-02Parerea ta...

DISPRETZUL .MAFIEI PSD
02 Mai 2019

Organizatia mafiota psd URAȘTE TINEFII SI COPII IN GENERAL. DOVADA ESTE CA 119 BORFAȘI PSD AU VOTAT IMPOTRIVA CRESTERII ALOCATIILOR PENTRU COPII.
ANONIM
03 Mai 2019

Neispravitule mincinos,jegule spalat pe creier !Tot ce s a schimbat in bine este opera PSD ului.Sunteti niste scursuri nazi inculte , proaste si criminale!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz