2019-10-23 05:35

Ministrul "Altă întrebare" l-a făcut praf pe Ponta, în direct la TV

 |  16:51
Ministrul "Altă întrebare" l-a făcut praf pe Ponta, în direct la TV

Fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, celebru pentru replica "Alta intrebare", l-a făcut praf în direct la România TV pe Ponta, infuriat de decizia acestuia de a face front comun cu Sorin Grindeanu. Iordache spune că disidenţa celor doi va dura doar două zile pentru că moţiunea va trece fără probleme.

"Sunt informaţii false. Noi vrem un Guvern legitim condus de cineva din partid.

Partidul este condus de Liviu Dragnea şi adevăraţii membri vor vota moţiunea. E o anumită disidenţă. Ponta a fost câţiva ani vultur, acum nu poţi să fii două zile cioară că aşa vrei tu.

Victor nici nu munceşte, vrea să încurce atât. Victor vrea să încurce, atât. Va mai încurca trei zile.

După moţiunea care se va adopta miercuri, vom merge în faţa lui Klaus Iohannis şi vom instala un guvern legitim. Acum avem unul ilegitim. Ponta se bazează doar pe votul lui. Distruge. Ciţiţi facebook-ul lui. Între două excursii în Turcia el vrea să încurce", a tunat Iordache.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-17Parerea ta...

PSD
17 Iun 2017

Iordache voi vreti prag pentru hoti,gratiere,abearatii cu impozitul.tu esti un mutant asa ca vei sfarsi prost.
BEBE
17 Iun 2017

PENTRU SALVAREA RO ESTE NEVOIE URGENT DE ALEGERI ANTICIPATE SI VALIDAREA REFERENDUMULI CU 300 DE PARLAMENTARI, DESI CCR SI AVOKKTUL POPORULUI DORM IN BOCANCI, CARE NU AU FACUT PARTE DUPA 1989 DIN NICI O ORGANIZATIE INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA NUMITA PARTID POLITIC SAU FORMATIUNE POLITICA. NUMAI O REVOLTA GENERALA ADEVARATA POATE SCOATE RO DIN GHEARELE CARACATITEI CORUPTIEI CARE A CAPTURAT TARA DUPA 1989.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray