2019-10-14 13:44

Ministrul Ana Birchall, la audierea în Comisie: România e Grădina Maicii Domnului

 |  11:49
Ministrul Ana Birchall, la audierea în Comisie: România e Grădina Maicii Domnului

Ana Birchall, propusă ministru delegat pentru Afaceri Europene, a primit aviz pozitiv din partea comisiilor reunite de Afaceri Europene din Parlament, cu 18 voturi pentru și 7 împotrivă, după o ședință tensionată, președintele de ședință, senatoarea Gabriela Crețu, amenințând cu evacuarea sălii, din cauza „murmurului permanent”.

Birchall a vorbit despre obiectivul prelării președinției UE de către România, în 2019, „imediat după aniversarea centenarului Marii Uniri”, eveniment considerat o mare oportunitate, „principalul proiect post-aderare”. „În pregătirea preşedinţiei, îmi pun speranţe inclusiv în societatea civilă, în mass-media, să fim parteneri în a arăta inclusiv această frumuseţe a României care este atât de bogată şi de mult prea multe ori nepusă în valoare. Fiecare dintre noi putem să facem acest lucru pentru a respecta şi a iubi această ţară atât de frumos numită grădina Maicii Domnului”, a spus Birchall, citată de News.ro.

Ana Birchall şi-a continuat pledoaria cu expunerea principalelor obiective ale ministerului pe care urmează să îl conducă: tratament nediscriminatoriu pentru români în Europa, aderarea la Schengen şi eliminarea MCV.

Deputatul PMP Eugen Tomac s-a plâns că, după prezentarea făcută de Birchall, nu a mai rămas timp pentru întrebări. Fiindcă nu i s-a permis să ia cuvântul, Tomac a părăsit sala de ședințe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-04Parerea ta...

DABONE
04 Ian 2017

CE IMAGINE SA AIBA FEMEIA ASTA AFARA, CAND, CU ANI IN URMA I-A INTINS PLASA LUI GEOANA CU UN PLIC DE EURO INREGISTRANDU-L CAND IL DADEA? POTI SA DEFILEZI IN UE CU ALTFEL DE FIGURI?
F-B-I
04 Ian 2017

HA HA IUBIM SEXUL ORAL CU ANA BIRCHALL,BUZE CU VENTUZE,SUGE BINE
ANONIM
04 Ian 2017

Este un exponent al mafiei bolsevico -pesediste care a reprezentat saracia din Vaslui in parlament. Voi care a-ti votat asa ceva aveti CASA IN SUA SI BANI IN CONTURI CA ALE EI ?ESTE REZULTATUL VOTULUI DAT DE ANALFABETI , INCULTI , ASISTATI SOCIAL SI PENSIONARI DUSI CU MINTEA.
CONSTANTIN
04 Ian 2017

DESPRE NARCISISTA INFANTILA NUMAI ATAT : " MARE E GRADINA DOMNULUI..."
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray