2019-11-15 00:14

Ministrul de Finanțe vrea ORDINE: ”Sunt prea mulți bugetari. Mai mulți CONTROLEAZĂ decât muncesc”

 |  22:26
Ministrul de Finanțe vrea ORDINE: ”Sunt prea mulți bugetari. Mai mulți CONTROLEAZĂ decât muncesc”

După Legea Salarizării și transferul contribuțiilor de la angajator la angajat, bugetarii mai primesc o lovitură. Noul Ministru al Finanțe, Eugen Teodorovici se plânge de numărul prea mare al angajaților din sectorul public și de calitatea acestora.

„Numărul salariaților din sectorul public este mult prea mare. Ceea ce este și mai grav e că mai mulți controlează decât muncesc”, a declarat Teodorovici la emisiunea „Punctul de întâlnire” de la Antena 3, cu Radu Tudor.Ministrul a precizat că nu se referă la Ministerul de Interne, unde este nevoie de personal.

Ministrul l-a lăudat pe predecesorul său, Ionuț Mișa, cel pe care anul trecut îl critica vehement. „Trebuie dus la bun sfârșit un demers de simplificare, debirocratizare a administrației. Anul în care trebuie să definitivăm discuțiile. Anul 2018 trebuie să fie anul în care definitivăm reforma în zona administrației fiscale. Este o echipă bună la Ministerul de Finanțe. Trebuie impulsionați. La Ministerul de Finanțe a fost o muncă de Sisif, dar nu e suficient, până nu vedem pe față contribuabilului satisfacție”, a precizat Teodorovici, conform Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-08Parerea ta...

ALOO
09 Feb 2018

este extrem de grav ca iau salarii mari fara sa faca nimic.auzi se plang ca le-au scazut salariile cand iau peste 100 mil lei vechi pe luna.nu au obiective ,au atitudini sfidatoare fata de oameni ,saboteaza proiectele,incompetenta .sa luam exemplu cnair care nu au facut timp de doi ani un metru de autostrada functionala si au luat salarii mari.pentru ce?si in min de finante exista un grup mafiot de foarte multi ani.mai inventeaza o taxa ,un impozit.si apoi fura banii.de asemenea exista grupuri mafiote care prin parlamentari cumparati fac legi abuzive si neconstutionale.ex codul rutier aberant de parca soferii ar fi criminali ,legea rar este abuziva si neconstutionala.asta este facuta cu mafia rar si service.un avocat ar putea demonstra oricand aceasta ilegalitate.
șI VOI
09 Feb 2018

sunteți prea MULȚI! O ȘLEAHTĂ DE BANDIȚI CARE SUGEȚI SEVA ROMÂNIEI - 600 DE KK-ȚI LA O ȚARĂ FURATĂ, DEVALIZATĂ DE VOI, DE LEGILE VOASTRE! Sunteți cât Parlamentul U.E. și ce-ați făcut?! Ați tăiat frunză la câini și ați FURAT PE RUPTE! La cât de săracă/sărăcită e România, 100 de parlahoți AJUNGE! Iar din cele 27 de ministere, 5 MARI ȘI LATE! Voi supradimensionați și pe urmă TĂIAȚI exact de unde nu trebuie! JAPIȚELOR!
MAFIA RAR
09 Feb 2018

Legea cu itp edte neconstitutionala si abuziva.nu poti sanctiona de trei ori pentru aceeasi fapta.orice om de drept stie acest lucru.este nula in fapt si drept poate nu stiiti dar parlamentarii care au votat asemenea aberatie au fost platiti de mafia rar si service.nu poti suspenda automat ca asa vrei tu un act fara o hotarare judecatoreasca.exista diferite situati.este un bun al omului obtinut.orice avocat va castiga procese si va cere despagubiri.codul rutier este de asemenea aberant cu amenzi anormale.politia a devenit haita de haiduci la drumul mare.mafia rar sevice initiatorii legii parlamentarii care au sustinut si au votat asemenea aberatie trebuiesc arestati.constituire de grup infractional organizat.probele sunt clare.verificati interesele rar si service.presa doarme pe ea.nu aveti carnet si masina?
@MAFIA RAR
09 Feb 2018

Ati adus toate tomberoanele din germanica si acum va este frica?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray