2020-03-30 13:36

Ministrul de Interne a declasificat raportul despre intervenția din 10 august

 |  11:28
Ministrul de Interne a declasificat raportul despre intervenția din 10 august

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat declasificarea raportului referitor la incidentele din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei.

Ca urmare a acestei declasificări, raportul poate fi folosit ca mijloc de probă de DIICOT, în dosarul care vizează incidentele. Documentul nu poate fi însă făcut public, fiind mijloc de probă în dosarul penal în curs.

"Comisia constituită prin ordinul ministrului a lucrat pentru a analiza opotunitatea și tot ceea ce ține de procedura de declasificare a raportului referitor la 10 august, clasificat la vremea respectivă de conducerea ministerului.

Azi am primit ultimul aviz de la toate instituțiile. În consecință, comisia a decis declasificarea raportului. Așadar, în această zi, raportul este declasificat. Informarea cu privire la evenimentele din 10 august este declasificată, MAI a decis conform legii această declasificare.

Tot astăzi am înaintat raportul declasificat către DIICOT, unde există un dosar penal legat de evenimentele din 10 august 2018. DIICOT ne-a comunicat că ia act de acest raport declasificat, care poate fi folosit acum în anchetă penală", a declarat Vela.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-14Parerea ta...

CâND IțI BAțI COPIII, PăRI
14 Noi 2019

Acum vine greul pas cu pas pentru : Viorica Dancila , Tudorel Toader, Carmen Dan, Liviu Dragnea si multi alții.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine