2019-07-22 12:52

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a DEMISIONAT. Reacția lui Teodorovici

 |  14:30
Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a DEMISIONAT. Reacția lui Teodorovici

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, şi-a depus demisia după şedinţa de Guvern de vineri. Demisia acestuia a fost confirmată de către ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a spus că în şedinţa de Guvern a avut loc ”o discuţie principială” despre modul în care România este pregătită pentru preluarea preşedinţiei Consiliului UE. Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că a fost o discuţie la finalul şedinţei de Guvern, pe care Victor Negrescu ”a luat-o personal” şi a dovedit că nu ştie să lucreze în echipă.

Demisia acestuia vine cu mai puţin de două luni înaintea preluării de către România a preşedinţiei Consiliului UE.

Negrescu şi-a depus demisia vineri, după şedinţa de Guvern, fiind nemulţumit în privinţa susţinerii pentru pregătirea preluării de către România a preşedinţiei Consiliului UE, transmit televiziunile de ştiri.

Ulterior, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a confirmat demisia acestuia.

„Din câte înţeleg, s-a produs această demisie. Ieri în cadrul şedinţei de Guvern am stat de vorbă cu dl Negrescu, au fost discuţii principiale despre modul în care suntem pregătiţi pentru preşedinţia Consiliului UE. Suntem pregătiţi să facem faţă”, a spus Rovana Plumb într-o intervenţie telefonică la Digi24.

Ea a spus că nu ştie ca Negrescu să aibă nemulţumiri legate de pregătirile pentru preşedinţia UE şi nici dacă acesta se afla pe lista miniştrilor remaniabili.

„Nu cunosc nici acest lucru, atributul remanierilor aparţine premierului Viorica Dăncilă şi CEx PSD”, a spus ea, potrivit News.ro.

„Probabil că ceea ce l-a determinat să recurgă la acest gest probabil că vine sau e ceva de natură personală”, a mai spus Rovana Plumb.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că a fost o discuţie la finalul şedinţei de Guvern, pe care Victor Negrescu ”a luat-o personal” şi a dovedit că nu ştie să lucreze în echipă.

”La finalul şedinţei de Guvern a fost o discuţie legată de ultimele măsuri de parcurs pentru ca noi să fim gata pentru preşedinţia de anul viitor -  o discuţie deschisă, cum e normal să fie într-o echipă şi legată de participarea într-o măsură mai mare a dlui negrescu la astfel de întâlniri. La întâlnirea de la Strasbourg s-a sugerat să meargă şi ministrul de Finanţe, dar şi ministrul Fondurilor Europene, alături de el.  Din păcate dl Negrescu a luat-o personal şi se pare că nu ştie ce înseamnă în echipă, nu ştie să lucreze în echipă”, a declarat Teodorovici, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-10Parerea ta...

ANONIM
10 Noi 2018

Oamenii inteligenti parasesc containerul de gunoi numit '' guvernul draknea''. Negrescu era singurul intelectual din aceasta ADUNATURA DE HOTI , ANALFABETI SI GUNOAIE PESEDISTE. FELICITARI !
ANONIM
11 Noi 2018

Opinați că ar putea fi folosit Cioloș care are experiența de comisar european pe agricultură sau chiar și Leonard Orban ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray