2020-07-04 03:05

Ministrul Dezvoltării, Dan Suciu: Azi e ziua sănătății mintale, nu votați moțiunea

 |  12:39
Ministrul Dezvoltării, Dan Suciu: Azi e ziua sănătății mintale, nu votați moțiunea

Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării, a avut un mesaj extrem de dur de la tribuna Parlamentului.

Ministrul a declarat că și-ar dori ca, de mâine, să-i vadă pe cei din opoziție cum stau la aceeași masă și a dat câteva exemple de perechi de oameni politici care în trecut s-au războit sau au relații mai speciale:

”Se spunea că este o moțiune ciudată. O, vai, dar cât de ciudată este această moțiune. Haideți să vedem ce ne propun cei din opoziție și mi-am permis să fac niște perechi, să vedem ce ne așteaptă de mâine. Vreau, de mâine, să-i văd pe domnul Rareș Bogdan și pe domnul Attila Korody stând la aceeași masă. Vreau, de mâine, să-i văd pe domnul Călin Popescu Tăriceanu și pe doamna Raluca Turcan stând la aceeași masă și vorbind despre...viață. Vreau, de mâine, să-i văd pe domnul Băsescu discutând cu domnul Ponta despre justiție și despre procurori, cum cred că au mai discutat. Vă mai zic o vorbă românescă: atunci când se urcă suina (scroafă n.r) în copac începe să și guițe.”, a spus Suciu.

Ministrul Dezvoltării a vorbit și despre cele peste 1300 de șantiere care vor fi închise dacă cererea USR va avea câștig de cauză și anume închiderea PNDL:

"Astăzi când vorbim sunt peste 1.300 de șantiere deschise. Când USR solicită oprirea PNDL ce va face cu aceste 1300 de investiții. Veți falimenta întreg sectorul de construcții, vreți să ucideți PNDL. Explicați-le ce veți face cu PNDL. Chiar dacă domnul Orban nu mai e consilier la o firmă de construcții din Mureș, aveți grijă că nu trece moțiunea, nu îi ucideți firma. Niciun deputat sau senator responsabil sau sănătos, apropo, astăzi este ziua sănătății mintale, nici parlamentar sănătos la cap nu va vota moțiunea,” a conchis Daniel Suciu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz