2020-07-06 20:30

Ministrul Energiei, Anton Anton, şi-a depus şi el DEMISIA

 |  14:47
Ministrul Energiei, Anton Anton, şi-a depus şi el DEMISIA

La Ministrul Energiei, Anton Anton, şi-a înaintat demisia din funcţie, au anunţat marţi reprezentanţii biroului de presă al ministerului. Demisia lui Anton vine la doar câteva ore după ce şi Graţiela Gavrilescu, în prezent vicepremier şi ministru al Mediului, şi-a depus şi ea demisia.

Anton Anton a fost numit ministru al Energiei în ianuarie 2018.

Călin Popescu-Tăriceanu a anunţat luni, după decizia ALDE de a ieşi de la guvernare, că miniştrii care nu se retrag din Guvern vor fi excluşi din partid.

 Luni seară, preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, a anunţat că ministrul Afacerilor Externe, Ramona Mănescu, susţinută de ALDE, va rămâne în Executiv, după retragerea ALDE de la guvernare. Dăncilă a mai spus că, "dacă şi alţi miniştri vor decide acest lucru, îşi vor continua mandatele".

Graţiela Gavrilescu a declarat că va rămâne parlamentar ALDE. Ea a fost numită în această funcţie în aprilie 2017, în cadrul cabinetului condus de Sorin Grindeanu. ”Demisia mea... bineînţeles că astăzi, după şedinţa de Guvern, o s-o prezint doamnei premier. O să fie depusă la Secretariatul General al Guvernului. Viaţa continuă şi fără a fi ministru. Sunt bucuroasă, în schimb, că, în perioada de mandat, am putut să duc la îndeplinire sarcinile date, conform aprobării fostei coaliţii de guvernare PSD-ALDE, pe programul de guvernare. Am urmărit îndeaproape să le putem face, dar am făcut şi foarte multe lucruri în afara programului de guvernare”, a spus Gavrilescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz