2019-11-14 16:29

Ministrul FIFOR, mesaj pe Facebook: „România este una singură, a tuturor românilor…”

 |  15:44
Ministrul FIFOR, mesaj pe Facebook: „România este una singură, a tuturor românilor…”

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, afirmă că România este una singură, a tuturor românilor, "în ciuda unora care îşi doresc cu orice preţ să existe două Românii".

"În ciuda unora care îşi doresc cu orice preţ să existe două Românii, care dezbină şi sădesc ură între români, nu trebuie să uităm că România este una singură. A tuturor românilor, de aici şi de oriunde s-ar afla la un moment dat în viaţă. Să nu uitam că nu există român bun şi român rău, există români. Iar ca români, să nu uităm niciodată că ura, dezbinarea şi lipsa de toleranţă sunt exact opusul valorilor pe care care România europeană, în an centenar, le are ca piatră de temelie: solidaritate, unitate, toleranţă, democraţie", a scris Fifor, duminică, pe Facebook. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-12Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
12 Aug 2018

SA APERII TARA , CU CEI 15 000 DE PRIMARI CU PENSI SPECIALE , CU 600 DE PARLAMENTARI SI CONSILIERII LOR , CITE 10 DE FIECARE SI SOFERI LOR . CU STANESCU , VILCOV , IORDACGHE , OPREA , NASTASE , TARICEANU , VETUTELE , OLGUTELE SI VASILACHELE , POLITICI , BICA , UDREA , RADULEASCA - TIGANU , ANDREIA MARIN , ZAVOREANU , FEMEILE MANECHIN A LUI MAZARE SI BOTE . DAR SI CEI 15 000 DE DOCTORI IN APARARE SI 15 000 ABSOLVENTI DE FACULTATEA DIN ALEXANDRIA A LUI BOMBONICA SI FARA BAC . MAI BINE CU SOVROMURILE DE CIT CU CIUMPALACI FURACIOSI DE PETROL SI GAZE SI BANCILE INTERNATIONALE A LUI ISARESCU . TRAIASCA VIITOAREA ARMATA FARA TANCURI SI TUNURI , DAR CU MII DE GENERALI CU 4 STELE , OFITERI GRASI , FACUTI LA APELUL DE SEARA .
PAPAGAL BOLSEVIC
12 Aug 2018

Ce mesaj poate transmite un analfabet ca asta ? Romania este cea care intretine puscariasi in fruntea statului ca valcov si dragnea. Romania este cea care prin taxe si impozite plateste pensii speciale si pensii babane fostilor trantori din armata .Voi sunteti o organizatie mafiota(psd) care va bazati pe mituirea napastuitilor sa puteti fura tot ce a mai ramas nufurat. Esti ridicol analfabetule ! A ramas sa pui ""BALISTICELE'' PE CEI DIN PIATA CA SA PUTETI FURA MAI DEPARTE. MAI MULTI GENERALI CA SOLDATII , IN CE TARA TE AFLI ANALFABETULE ? SA VA FIE RUSINE , EXECUTATI ORDINE VENITE DE LA UN PUSCARIAS ORDINAR IAR UNUI PORTAR SAU PAZNIC I SE CERE CAZIER. HUUUU..! CIUMAT ROSU !.1263
CAMELEON
12 Aug 2018

Ai tinut o pusca in mina , la minus 20 grade ? Citi generali are armata Romana ministrule de catifea ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray