2020-04-05 10:48

Ministrul Finanțelor a RĂBUFNIT: ”PSD îi urăște pe români. Trebuie să îi oprim”

 |  20:41
Ministrul Finanțelor a RĂBUFNIT: ”PSD îi urăște pe români. Trebuie să îi oprim”

Florin Cîțu, ministrul propus al Finanțelor care a primit aviz negativ la audierile de luni din Parlament, a răbufnit împotriva celor din PSD.

Cîțu a explicat că PSD "îi urăște pe români" și că membrii partidului trebuie opriți urgent prin alegerile anticipate. 

"PSD îi URĂȘTE pe Români!! Astăzi încă o dovadă că PSD îi uraște pe români.

PSD-iștii din comisia de buget și finanțe din Senat au ELIMINAT prevederile din OUG 5/2020, pe care am aprobat-o in urma cu cateva saptamani, prin care ANAF are obligația expresă de a ridica IMEDIAT, adică în cel mult o oră, popririle pe conturi bancare ale debitorilor, precum și noile termene stabilite pentru restructurarea de către firme a datoriilor la bugetul de stat.

PSD-istii vor ca în continuare românii să se plimbe de la o bancă la alta atunci când au conturile poprite. De ce? Pentru PSD-istii îi urăsc pe romani și vor să se răzbune. Mai mult. Este evident acum că PSD-istii nu vor informatizarea ANAF pentru că își pierd sursele de finanțare. Evaziunea fiscală dispare cu informatizarea ANAF și în același timp dispare și finanțarea pentru socialiști. Trebuie sa-i oprim! Este nevoie urgent de alegeri anticipate. Și le vom avea", a scris Cîțu pe Facebook. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-18Parerea ta...

CUCUVEAUA-ROZ-BONTON
19 Feb 2020

Hai sictir schizo!Ei sunt social-democrati nu socialistia Voi criminalii celor11000 de romani ii iubiti!Se vede din ce faceti Toate s au dus de rapa ,preturile au crescut in 3 luni cat altadata in 3 aniApoi nu vad sa va apucati de autostrazi ,ca doar de asta lumea s a intors contra PSDuluiAsa o sa ajungeti si voi daca nu incetati cu minciuna si cu ura si mai ales daca nu va apucati de traba
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine