2020-01-28 10:28

Ministrul Finanțelor face un PAS ÎNAPOI: ”Nu e vorba de ÎNGRĂDIREA drepturilor, s-a interpretat ce am zis”

 |  23:42
Ministrul Finanțelor face un PAS ÎNAPOI: ”Nu e vorba de ÎNGRĂDIREA drepturilor, s-a interpretat ce am zis”

Criticat din toate părțile pentru anunțul că românii care muncesc 5 ani în diasporă ar trebui să se mute în altă țară, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici a explicat că intenția sa este cu totul alta.

”Cu tot respectul, departe de mine o astfel de intentie de o masura impotriva vreunui roman. Poate exprimarea de azi n-a fost cea mai fericita, am anticipat ca sigur vor fi interpretate ce am spus.

La niv european se poarta discutii in toate statele membre de uniformizare pt legislatia la nivel european , in special ce inseamna modul in care persoanele fizice, companii li se respecta drepturile in mod egal, asta a fost scopul.

A fost exemplu concret, e dat. Nimeni nu ma poate acuza de antieuropenism. E discutie, dar nu de ingradire a drepturilor, doar o cerinta ca in situatia romanilor companiile romanesti sa nu fie aplicatie diferit regulile.

Ca idee, nu se pune problema de o astfel de limitare sau dreptul de munca, sunt 4 principii fundamentale. La niv european se fac declaratii frumoase pt drepturi. Cand vine vb de aplicare de la stat la stat din pacate se aplica diferit in functie de locul de unde provine fiecare.

De multi ani clasa politica de multe ori n-au pozitie ferma pt reguli egale pt toti cetatenii. Uitati va la firmele de transport in Europa, nu poti sa accepti ca roman sa vad ca o firma e tratata diferit. Sunt state care au o astfel de practica cand vine vorba de distrugerea concurentei. De asta e vorba, nici pe departe sa fie o astfel de intentie din partea mea” a explicat Ministrul Finanțelor la RomaniaTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-28

In legatura cu acest articol...

Dacian Cioloș, mesaj FERM: ”Eugen Teodorovici trebuie să DEMISIONEZE”

PNL cere DEMISIA Ministrului de Finanțe după propunerea privind românii din străinătate

ȘOCANT: Teodorovici vrea să limiteze dreptul la muncă în străinătate al cetățenilor europeni
Parerea ta...

BOLSEVICII
28 Noi 2018

Mafia psd distruge economic , social dar si moral Romania. Haznaua 3 urât mirositoare manipuleaza si minte seara de seara fara a fi sanctionata de mafia din CNA -PSD. ROMANII SUNT UMILITI DE MAFIAPSD CU TAXE SI IMPOZITE CARE SA ASIGURE INDEMNIZATII SI PENSII SPECIALE BORFASILOR DIN PARLAMENT SI GUVERNUL ANALFABET.
ANONIM
28 Noi 2018

Cel mai prost guvern si ministru de finante din ultima suta de ani. Aceasta este ciuma rosie bolsevico-putinista. Niste gunoaie cu chip de om.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine