2020-08-15 23:53

Ministrul Finanțelor îi dă REPLICA lui Iohannis: ”Devine plictisitor, insistă într-o ABERAȚIE”

 |  21:45
Ministrul Finanțelor îi dă REPLICA lui Iohannis: ”Devine plictisitor, insistă într-o ABERAȚIE”

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici răspunde criticilor venite de la președintele Klaus Iohannis legate de bugetul ADministrației Prezidențiale.

”Deja devine hai să nu zic plictisitor, dar insistă într-o aberaţie, cu lipsa de bani la buget.

Aş vrea să-l somez să înceteze cu aceste aprecieri, am putea să spunem noi acelaşi lucru despre dumnealui, a aprobat un buget în care ştia foarte bine care sunt sumele alocate, nevoile şi legea salarizării produce efecte în timpul acestui an, o rectificare bugetară are şi acest rol, de a reloca sumele, că sunt pensii, salarii, pesta porcină, că sunt cheltuieli de sănătate, infrastructură, multe astfel de solicitări şi am dat exemple cu zonele care sunt puse în pericol.

Dânsul face aprecieri nejustificate, că face un summit pe datorie...citeşte legea şi nu înţelege, deci dânsul... este o aberaţie, dânsul la nivelul administraţiei prezidenţiale are sumele alocate, a semnat contracte pt această activitate, face plăţi şi nu are cum să meargă pe datorie...ce face, se împrumută în piaţă? dacă e aşa, de ce a mai fost ieşirea purtătorului de cuvânt când a spus că n-are bani?

Tot insistă pe direcţii pe care nu le stăpâneşte îl somez public să înceteze cu aceste calificative la adresa guvernului...n-a făcut în viaţa lui un buget. Dacă discută despre consiliul european, putea să ne invite şi pe noi...de ce nu face acest lucru, să fie transparent. Sper să fie conştient că este preşedintele nostru, trebuie să acţioneze echidistant şi transparent cum îl obligă legea.

Dacă dl preşedinte când a cerut o majorare de buget, de ce a făcut-o, dacă spune că lucrurile pot continua la fel până la final de an? Va fi o şedinţă foarte aprinsă, din punctul meu de vedere în CSAT vizavi de domnia sa... nu suntem obligaţi să avem acel consens...dacă înţelege, bine” a declarat Eugen Teodorovici la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-24Parerea ta...

MASCARICI PSD ORLANDO
24 Aug 2018

este unul cu cele mai mari datorii la banci
ANONIM
25 Aug 2018

BAI DISCOTECAR NIMFOMAN CU GANDUL DOAR BIZDA INTREABA SI TU SPECIALISTII PROFESIONISTI APOLITICI SI PE MEMBRII CCR DE CE LEGILE SALARIZARII SI A PENSIILOR SUNT DISCRIMINATORII SI NECONSTITUTIONALE ELE NU POT RAMANE SUB ACEASTA FORMA, e vorba despre anomalii, aberatii, abuzuri si de furt national din bugetul de stat . O RASPUNDERE PENALA SI/SAU MATERIALA TI SE VA STABILI SI TIE PE BAZA KKTULUI PE CARE IL MANANCI PUBLIC IN MOD CONTINUU.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz