2020-04-10 04:08

Ministrul Finanțelor îi dă REPLICA lui Iohannis: ”S-a erijat într-un avocat al BOGAȚILOR. Ne dorim să protejăm românii”

 |  22:03
Ministrul Finanțelor îi dă REPLICA lui Iohannis: ”S-a erijat într-un avocat al BOGAȚILOR. Ne dorim să protejăm românii”

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici îi răspunde președintelui Klaus IOhannis pe tema taxei pe lăcomie propusă de Guvern, afirmând că acesta nu a vrut să discute după ședinta CSAT detalii despre aceasta, preferând să ia partea bogaților din economie. Teodorovici mai dă asigurări că românii, consumatorii finalii nu vor avea decât de câștigat în urma unei astfel de măsuri.

”Am urmarit declaratiile domnului presedinte dupa CSAT, eu ma asteptam, daca erau intrebari dupa sedinta Csat sa discute cu dna prim-min, cu mine si sa clarificam anumite aspecte, a inteles sa iasa in mod public si sa se erijeze intr-un fel de avocat al bogatilor pt ca ce sustine in principal ca marile companii din Ro sa fie protejate.

In Romani de ani de zile e un comportament incorect fata de cetatenii acestei tari ca vorbim de banci, companii, energie, telecomunicatii...

Ne dorim sa protejam romanii, dincolo de transferul taxelor catre consumatorul final, o sa vedeti si azi si maine in mai multe interventii ale colegilor faptul ca nu exista sa spunem astfel de premize prin care sa se creasca tarifele la consumatoru, final ca vorbim de energie, am spus ca limitam pt 3 ani de zile costul pe care sa-l plateasca consumatorul la 68 de lei pe megawat ora” a declarat Eugen Teodorovici la RomaniaTv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-19

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

TERENTE
19 Dec 2018

BA TROGLOJITILOR ; VOI NU VEDETI CACEALMAUA DE LA BURSA A LUI MOROCARUL DE CATIFEA , CU TIGANUL DE VILCOV SI TERENTE DE TELEORMAN . ? VEZI CINE A VINDUT IERI SI CUMPARAT AZI , MIINE SI UNDE . ?????? SUNT ATITIA OAMENI ACOLO SI NU AU OBSERVAT CACEALMAUA , SAU NU VEDE ? CINE CISTIGA DIN AFACERE SI DE UNDE ?
RAID
20 Dec 2018

mafia energie gaz petrol.cele mai mari preturi .cartelul preturilor trebuie distrus de cons concurentei prin amenzi mari asa se fac bani la buget daca nu vor sa aiba un comportament corect in romania.plus anaf peste ei.
ANONIM
20 Dec 2018

Nu este avocatul " bogatilor" ....este SLUGA LOR ...a băncilor...multinationalele...in special a celor de origine fascistă....
ANONIM
20 Dec 2018

Trebuie pusi porcii de austrieci si ceilalti cu botul pe labe se comporta cu romanii de parca am fi negri din Africa IAR STERPUL ACESTA NEBUN E AGENTUL LOR SI AL NEMTILOR ..SA SPUNA PUBLIC PENTRU CARE MERITE ADUSE GERMANIEI A FOST DECORAT DE COTOROANTA CRIMINALA MERKEL CU CRUCEA DE FIER
ANONIM
28 Dec 2018

Opinați totuși că domnul Orlando ar trebui să își propună să îi protejeze și pe chinezi, pentru a fi mai bine antrenat ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine