2020-02-18 18:31

Ministrul Finanțelor îi RĂSPUNDE lui Iohannis: ”Vrei informații? SUNĂ-MĂ pe mine!”

 |  21:43
Ministrul Finanțelor îi RĂSPUNDE lui Iohannis: ”Vrei informații? SUNĂ-MĂ pe mine!”

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat la Digi24 că un consilier al preşedintelui Klaus Iohannis a sunat vineri la minister, pentru a cere informaţii. „Dacă vrei informaţii, sună-mă pe mine!”, a declarat ministrul.

Întrebat cum comentează declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis pe tema bugetului, Eugen Teodorovici a răspuns: „Dacă domnul preşedinte ar uza de buna mea deschidere pentru cifre exacte... Azi unul dintre consilierii săi a sunat la mine în minister să ceară informaţii. Dacă vrei să primeşti informaţii, sună-mă pe mine! Nu mă duc în casa nimănui să întreb pe cineva. Cere-mi oficial! A avut din partea mea toată deschiderea.

Consilierul trebuia să sune la cel care coordonează instituţia. Tot timpul le-am pus date la dispoziţie. Nu îmi permit să ascund date, nu îmi bat joc de carierea mea şi de români. Să îmi dea preşedintele un exemplu clar”.

Ministrul Finanțelor a refuzat să dea numele consilierului şi pe cine a sunat acesta.

Președintele Klaus Iohannis consideră că bugetul pe 2019, adoptat vineri de Parlament, „arată disprețul total al coaliției majoritare față de așteptările românilor” și „reprezintă cel mai elocvent exemplu al unei guvernări care amanetează viitorul românilor”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine