2020-07-10 04:14

Ministrul Justiției, Raluca Prună îl dă în judecată pe Victor Ponta

 |  08:49
Ministrul Justiției, Raluca Prună îl dă în judecată pe Victor Ponta

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a anunţat vineri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că îl va da în judecată pe Victor Ponta pentru afirmațiile pe care fostul premier le-a făcut la adresa sa.

"Un tip pe nume VV Ponta mă face stalinistă. Din nou, a suta oară. Mai bate câmpii și cum că aș fi membru ISIS. Am predat filosofie politică, nu voi zăbovi: l-aș fi pus să repete anul. Pentru delir ideologic. Suntem însă în alt joc și el e (încă) în politica mare. Îl anunț public — ca avocat intrat pe bune în profesie — că pentru toate calomniile îl voi invita de azi înainte să probeze în instanță astfel de afirmații. Poate își ia un avocat neintrat pe ușa din dos în barou, că argumentele formulate de unul singur nu conving oameni raționali, care au silogismul acasă și care cunosc rigorile legii. Pe cei mulți, scârbiți de cum sunteți reprezentați, de aici și de aiurea de prin exilul global, vă invit la reflecție: nu cumva merităm mai mult decât un rebut intelectual de acest tip?! Hai să dăm delete, putem, e o chestie utilitaristă (pt VV Ponta, asta e o chestie legată de număr, vă explic gratis)", a scris Raluca Prună.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-05Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
05 Aug 2016

HA HA..............TOCMAI PONTA VORBESTE DE TERORISTI?..............SI DE STALINISTI?.............E NEVOIE DE O OGLINDA....SA SE PRIVEASCA BINE...CINE DRACU PLIMBA BANII DIN SPAGA PRIN DUBAI...SI PRIN TURCIA....CINE FACE AFACERI CU BAIETII AIA CU MOSCHEILE SALAFISTE.......HAI SA LAMURIM ODATA PUBLIC.........SI CHESTIILE ASTEA IN TIMP DE ESTE IN FUNCTIA DE PRIM-MINISTRU..............NU CUMVA E O PROBLEMA...PONTA VREI O OGLINDA....SI-TI DAU SI BATISTA SA PLANGI IN EA...CADOU DE LA MINE
CROCODILUL FLAMAND
05 Aug 2016

GAY LESBI E O MARE PORCARIE IMPUSA DE BAGABONTII DE LA BRUXELLES....DAR NU TE OBLIGA NIMENI SA LE FACI ACTE DE CASATORIE...NICI O BISERICA NU-I PRIMESTE...CHESTIA CU LEGEA GAY NU E OBLIGATORIE..CARE VREA SA-SI FACA ACTE GAY-LESBI SA MEARGA LA ENGLEZI...ACOLO E PEDOFILIA LA PUTERE..AU CLUBUL "PRIETENII LUI BLAIR-NASTASE-BIVOLARU"...GRADINITA AFTER-SCHOOL CU COCKTAILURI DE PIPI PENTRU GAY-LESBI CU BANI...E UN CLUB MONDEN...SE CHEAMA IOPISH-TUBEI-GAY>>>
CUI PE CUI
05 Aug 2016

Hai bre ca si matale esti fata la un vechi securist . Hai tanti si dute intr-o familie de Ghei , Lesbi , Homo , Bovolaru misa , cu copii daca ai , sa te umple de fecale . Dar el are relati de cumetrie si afaceri , cu legaturi vechi , din interior si exterior . Nu mai vorbesc hotiile cu gaze , petrol , terenuri si materiale strategice . Sau hotia cu operatia la genuchi si legaturile cu mafia Turco - Araba - Chineza - Cazaca - Patriciu .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz