2020-01-21 01:22

Ministrul Justiţiei: Sistemul judiciar din România e stabil și independent

 |  10:49
Ministrul Justiţiei: Sistemul judiciar din România e stabil și independent

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat, joi, că sistemul judiciar din România este în acest moment matur, stabil și independent.

Raluca Prună a făcut aceste afirmaţii în cadrul conferinței Pan-Europene a Oficiilor Naționale de Recuperare a Creanțelor provenite din infracțiuni, organizată la București.

"România a trecut de mult de etapa de adoptare a cadrului legislativ și instituțional. Sistemul judiciar din România este astăzi unul matur, stabil și independent. Dosare penale, indiferent dacă vizează corupția sau criminalitatea organizată, sunt inițiate și gestionate de magistrați imparțiali și bine pregătiți. Cred că cel mai important argument în acest sens este rata anuală a achitărilor, care este sub 10% în România, deci sub media europeană, mult sub media europeană", a explicat ministrul Justiției, potrivit Agerpres. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-20Parerea ta...

COSTEL
20 Oct 2016

NU AM CERTITUDINEA CA ESTE INDEPENDENT...ESTE SUBORDONAT POLITICULUI...VA VAI DURA PANA CAND VA FI INDEPENDENT. O FEMEIE CARE A FURAT O GAINA PRIMESTE UN AN CU EXECUTARE IAR CEL CARE FURA UN MILION DE EURO UN AN CU SUSPENDARE...II RAMAN SI BANII IN CONTURI...ASTA ESTE INDEPENDENTA JUSTITIEI...CRED CA NU...
CROCODILUL FLAMAND
20 Oct 2016

26 DE ANI NE-AU CONDUS CRIMINALII DIN 1989...CE MAI STAT DE DREPT....MA UMFLA RASUL...INTERESUL NATIONAL....MINERUL SUB ACOPERIRE...PLUS TOT FELUL DE CAPITALISTI DE CUMETRIE CARE INCA NICI NU AU FOST INTREBATI DE JUSTITIE>>>>>EVIDENT CA NU POTI SCHIMBA PESTE NOAPTE PORCARIILE FACUTE IN 26DE ANI DE O MARE MAFIE....DAR MACAR INCERCI
ANONIM
20 Oct 2016

DA SISTEMUL JUDICIAR ISI MANIFESTA DISOLUTIA SI PIERDE DIN CREDIBILITATE PT CA ACTIONEAZA SELECTIV, TARDIV SI INEFICIENT.
ANONIM
20 Oct 2016

Legile dupa care functioneaza justitia sunt facute in parlament de indivizi corupti care au interesul de a se proteja pe ei si gastile care i-au trimis acolo.Exemplu : guvernarea psdista unde ministrul justitiei cazanciuc era var cu plagiatorul corupt ministrul de interne oprea era nasul plagiatorului corupt seful psd in senat ilie sarbu socrul plagiatorului corupt iar nevasta-sa europarlamentar.Asta au votat 26 de ani nenorocitii si incultii.5336
ANONIM
21 Oct 2016

NU ESTE MATUR SISTEMUL JUDICIAR. IN PREZENT ESTE COPIL. NU ESTE NICI STABIL NICI INDEPENDENT. ESTE SUB INFLUENTA POLITICULUI. VA MAI DURA INCA MULTI ANI PANA VA CRESTE. CHIAR NE CREDETI PROSTI PE NOI OAMENII DE RAND..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray