2020-08-04 23:34

Ministrul Muncii, AVERTISMENT după declarațiile lui Ludovic Orban: ”Vor urma și alții!”

 |  18:08
Ministrul Muncii, AVERTISMENT după declarațiile lui Ludovic Orban: ”Vor urma și alții!”

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a reacționat ironic duminică, după ce Ludovic Orban a declarat că lui nu i se pare normal ca IT-iștii să fie scutiți de plata impozitului pe venit.

"UPS! Când spuneam că sunt porniți pe tăieri de venituri și taxare suplimentară.... Prima categorie...vor urma și altele? Eu zic ca DA. Offf..cum era cândva?..dreptate și adevăr?", a scris, pe Facebook, Marius Budăi.

Reacția vine după ce președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Mediaș, că nu i se pare normal ca cei care lucrează în IT să fie scutiți de plata impozitului pe venit. „Orice venit trebuie impozitat. Nu poți să creezi facilități fiscale care îmbracă forma unor privilegii”, a spus Orban.

„Mie nu mi se pare normal ca IT-iștii să fie scutiți de plata impozitului pe venit. IT-iștii câștigă cel mai bine în România. A fost o perioadă în care să stimulezi, ca oamenii să se ducă spre zona de IT, acuma nu mi se pare normal, vă spun sincer. De ce? Păi un angajat dintr-o forjă sau un șofer de TIR care muncesc în condiții extrem de grele trebuie să plătească impozit pe venit și altul care încasează venituri semnificative și altul care încasează venituri dintr-o muncă mai mult intelectuală, mentală fără discuție, de ce să nu plătească impozit? Neutralitatea fiscală e un principiu fundamental. Orice venit trebuie impozitat”, a spus Orban.

Potrivit acestuia, nu pot fi create „facilități fiscale care îmbracă forma unor privilegii".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-02

In legatura cu acest articol...

SCANDAL în PNL: Liderul liberal Târju Jiu îi cere DEMISIA lui Ludovic Orban

Băsescu îl pune LA PUNCT pe Ludovic Orban: ”Te rog, nu-l ÎNLOCUI pe Dragnea!”

Olguța Vasilescu îi dă REPLICA lui Ludovic Orban: ”Păi, să o FACĂ, zic!”

Ludovic Orban dă SEMNALUL: ”Orice venit trebuie IMPOZITAT”
Parerea ta...

POLITICIANUL PSD-IST CU FOILE
02 Iun 2019

În România se muncește putin și foarte prost. Educația si lipsa de tehnologie moderna . E o vorbă des auzită fără vreo scuza de la muncitor . Până acolo, încât capătă culoare, albastru, galben si rosu cu o mândrie politica. E o scuză pentru a câștiga salariile mici, mici de tot pe minim-economie.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz