2020-07-02 13:53

Ministrul Muncii îl acuză pe Iohannis că BLOCHEAZĂ România

 |  22:31
Ministrul Muncii îl acuză pe Iohannis că BLOCHEAZĂ România

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, se plânge că amânarea adoptării bugetului de către președintele Iohannis nu face decât să pună bețe în roate țării, măririi pensiilor și salariilor.

”Noi am aprobat cresterea punctului de pensie la 1000 de lei de la 1 iulie, avem cresterea pensiei minime de la 400 la 520 de lei care trebuie sa intre in plata de la 1 feb, avem impozitele scoase.

Nu inteleg daca merita efortul pentru serviciile secrete sa blocam 5 mil de pensionari, plus milioane de salariati, studenti, cresterea burselor la 201 lei.” a spus Olguta Vasilescu la RTV.

Întrebată ce se va întâmpla dacă, în baza avizului negativ al CSM, Iohannis va contesta bugetul la CCR, Ministrul Muncii și-a lansat atacurile către șeful statului:

”Totusi nu trebuie sa mearga cu inconstienta atat de departe, Romania trebuie sa functioneze, trebuie sa dam toate acele masuri pe care le-am promis celor care ne-au votat si pe care noi le-am aprobat prin OUG dar nu le putem duce la indeplinire daca nu avem buget. Blochezi o tara pentru ca tu te-ai gandit ca ar fi mai bine altfel, dar populatia a votat pe altcineva sa gandeasca.” a continuat Ministrul Muncii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-30Parerea ta...

MAFIA PSD.
30 Ian 2017

Asa a ''educat -o mentorul ei wc. Tudor. Mitingurile sunt exercitii democratice unde se exprima pareri diferite de ale mafiei psd.Curand vei pleca si tu si organizatia mafiota psd la puscarie mizerie bolsevica.
TAUTU CRISTIAN
30 Ian 2017

DEZVALUIRILE de la antena 3 privind marsaviile lui werner va scot din minti maimute bete ce sunteti Traiasca antena 3 RTV B1 TV VIVAT TV
ADRIAN
31 Ian 2017

Mainuta e mata.
PINA PERESCU
31 Ian 2017

este nevoie de judecata nu cred ca presedintele actioneaza ilegal. sunt un pensionar cu 1400 lei pensie brut din care ei incep sa scada impozitul si CAS-S. doresc ca ministru muncii sa aiba ceva profesional in discursuri. mie imi face rau cind citesc ca ar fi bine dar uite ca presedintele se opune. eu cred ca este o regula de prudenta pe care ministru muncii sa o comunice celor 5,5 mil pensionari si sa fie valabila chiar cu opozitita /intirzierea /actiunii prededintelui. o vorba spune cine seamana vant culege furtuna vreu oameni buni profesional si nu-i vreau la tv ,vreau sa munceasca acolo unde sunt numiti,dar rezultatele lor sa fie spuse public avem nevoie de unitate
STAT MAFIOT.
01 Feb 2017

Acest guvern si -a incheiat misiunea.Romania va fi izolata in plan extern . Se vor amplifica protestele de strada. Romania a devenit stat mafiot unde prin lege data de Mafia psd se poate fura pana la 200000 RON. INCREDIBIL. ASTA ATI DORIT PENSIONARILOR CU CREERE SPALATE DE LATRINELE TV ALE HOTILOR GHITA SI VOICULESCU. TINERII SA PLECE IN MASA , AICI NU AU VIITOR. VOI RAMANETI CU MAFIA LUI dragnea si borfasul de iordache.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz