2019-10-20 12:19

Ministrul Muncii, REPROȘ pentru Klaus Iohannis: ”Induce o stare de NELINIȘTE”

 |  21:02
Ministrul Muncii, REPROȘ pentru Klaus Iohannis: ”Induce o stare de NELINIȘTE”

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a vorbit la Antena3 despre legea pensiilor, reproșându-i președintelui Klaus Iohannis că induce o stare de neliniște.

„Cei care critică nu conștientizează că cei în vârstă nu au nevoie de nicio emoție, să li se spună că de mâine nu mai avem bani de pensie. De la președintele țării până la toți cei care au spus că nu sunt bani de pensii și salarii. Pentru că nu poți să îți bați joc de pensionari și să vii să le spui nu vor mai fi bani de pensii. Am avut astfel de declarații și pe parcursul anului 2017. Nu vreau să folosesc cuvinte dure, dar vreau să spun că induce (n.r. Klaus Iohannis) o stare de neliniște. Și pensionarii vor spune la vot cum se cheamă.

Nu poți să induci o stare de neliniște când știi că nu e adevărat și să spui nu veți avea bani de pensii. Le-am spus unor colegi din opoziție: haideți cu mine într-un stat, unde vreți voi în țara asta, și să intrăm în casă la un bătrân și să-i spui că de mâine nu vă mai dă pensia. Să-i vezi chipul, să-i vezi privirea", a spus ministrul Muncii la Antena3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-13Parerea ta...

ANONIM
14 Ian 2019

OPOZITIA O ADUNATURA DE LOSERI NU STIU SA IMPRASTIE NUMAI STIRI FALSE ALARMISTE, SA INJURE, SA BATA BATRANII. DAR NU AU NICI UN PLAN DE GUVERNARE DACA AR LUA PUTEREA ATATIA TRADATORI DE TARA CA ACUM NU AU EXISTAT IN ROMANIA NICIODATA DAR E NORMAL CAND TARA E CONDUSA DE UN NAZIST LOIAL GERMANIEI SI AUSTRIEI SAU CAND UN ALT TRADATOR (CIOLOS) UNGUR, LOIAL FRANTEI SI CARE ARE SI CETATENIE FRANCEZA MAI NOU IL CHEAMA JULIEN CAT DESPRE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL E CONDUS DE FIUL UNU SECUII FOST CRIMINAL ANTI ROMAN. OFITER DE SECURITATE NU MAI VORBESC DE HAITELE DE DROGATI SI ISTERCI,' SLUGILE LUI SOROS ASA CA ....TARA ACEASTA NU MAI ARE NICI O SANSA SA OFERE O VIATA NORMALA ROMANILOR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray