2020-07-07 02:35

Ministrul Muncii vorbește din nou despre interzicerea cumulării pensiei cu salariul la stat: Trebuie să avem curajul să recunoaștem

 |  09:40
Ministrul Muncii vorbește din nou despre interzicerea cumulării pensiei cu salariul la stat: Trebuie să avem curajul să recunoaștem

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat deja că lucrează la un proiect de lege privind interzicerea cumulului pensiei cu salariul din sistemul de stat.

„Nu este corect ceea ce se întâmplă şi trebuie să avem curajul să recunoaştem”, susține ministrul pe Facebook, după ce sâmbătă a anunțat că este în curs de elaborare a unui proiect de lege care va interzice cumulul pensiei cu salariul de angajat la stat.

„Eu am 44 de ani. Cum ar fi să auziţi de mine că mă pensionez anul viitor? După care, imediat, revin la o instituţie publică ca să mă angajeze? Primesc ȋn continuare şi salariul de stat, dar şi pensia proaspăt obţinută la vârsta de 45 de ani. Nu este corect ceea ce se întâmplă şi trebuie să avem curajul să recunoaştem.

Lucrez la un proiect de lege pentru interzicerea cumulului pensiei cu salariul obţinut tot din sistemul public. Celor vizaţi, apţi de muncă, nu le va interzice nimeni dreptul la muncă, dimpotrivă, ȋi ȋncurajăm, dar să continue ȋn mediul privat. Dacă vor să continue şi după pensionarea prematură tot la stat, atunci să opteze între salariul la stat şi pensie.”, scrie Alexandru pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz