2019-10-23 06:29

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc: Nu promit niciun kilometru de autostradă

 |  12:06
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc: Nu promit niciun kilometru de autostradă

Ministrul propus al Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, miercuri, după ce a primit aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate din Parlament, că nu promite finalizarea niciunui kilometru de autostradă în acest an, în condiţiile în care, nici în 2016 nu a fost inaugurat niciun kilometru.

"Avem un program de guvernare, etapizat, care va fi pus în aplicare, și rutier, și feroviar, și naval, și de aviație. Nu vreau să mă grăbesc să dau un termen acum, pentru că trebuie revizuită și legislația în domeniul achizițiilor publice privind infrastructurile mari. Trebuie schimbat pentru că sunt proceduri foarte grele și sunt multe lucruri care trebuie modificate în legislație. Nu promit niciun kilometru de autostradă. Sunt loturile avansate, le cunoașteți, și Sebeș — Turda și Lugoj — Deva sunt loturi avansate și lucrăm", a spus Cuc, care a adăugat că va continua proiectele începute când a fost secretar de stat în același minister. Unul dintre ele ar fi aducerea TAROM pe profit.

Acesta a mai menționat că Masteplanul de transport va intra la vot în Parlament în primul trimestru al acestui an, iar în ceea ce privește autostrada Pitești — Sibiu, "trebuie finalizate studiile aferente" pentru a continua proiectul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-04

In legatura cu acest articol...

LISTA FINALĂ: Cine sunt miniștrii Cabinetului Grindeanu. VEZI FIȘELE BIOGRAFICE
Parerea ta...

SERGIU
04 Ian 2017

NI LA EL MAI DRAGA CE FALCUTE ARE. DOAR SA-L TUCI NU ALTCEVA. SI CA N-O FI BUN DELOC LA TRANSPORTURI NU CONTEAZA. E EL MINISTRU , E.IAR DE NU NEO FACE DRUMURI ASTA E, MERGE SI ASA, VAI DE MAMA NOASTRA DE ROMANI CREDULI SI PROSTI.
DUDU
04 Ian 2017

RAZVANEL BUFLEIULE, AI AUZIT CE ZICE GRINDEANU CA VREA AUTOSTRAZI SI DRUMURI NUMBER ONE ? TU CE AI IN CAP ? VREI SA TE SCHIMBE REPEDE SI SA VINA FIFOR? SI ASA SE LAUDA EL CA O SA STAI PUTIN LA TRANSPORTURI. BAGA-TI MINTILE IN CAP SI PUNE FUNDULETU LA TREABA CA TE RADE BADALAU. PUNCT.
CONSTANTIN
04 Ian 2017

NUMAI DIN CAUZA NUMELUI SI NU - L PUNEAM MINISTRU ! PE CAND UN MINISTR CU NUMELE " CUR " ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray