2020-05-25 08:59

Ministrul Răzvan CUC, reacție de ULTIMĂ ORĂ la moțiunea simplă depusă de PNL și PMP împotriva sa

 |  22:15
Ministrul Răzvan CUC, reacție de ULTIMĂ ORĂ la moțiunea simplă depusă de PNL și PMP împotriva sa

PNL și PMP au depus o moțiune de cenzură împotriva ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc. Aceasta a fost citită, luni, în plenul Parlamentului, votul fiind programat miercuri.

La citirea documentului a fost prezent și „acuzatul” - ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc - care a făcut, luni seară, o serie de precizări pe pagina sa de Facebook:

„Astăzi m-am prezentat în Parlament la citirea moțiunii simple. Un text plin de fake-news-uri de la titlu până la sfârșit. PNL și PMP vor să numere kilometri de autostradă, dar nu știu nici măcar câte mandate de ministru al Transporturilor am. Sunt în al doilea mandat, domnilor, nu în al treilea!

Pe scurt, în primul mandat de ministru al Transporturilor, domnilor, adică în doar 10 luni, am reușit să scot la licitație proiecte de autostradă în valoare de 3,5 miliarde de lei. În primul meu mandat, pentru prima dată, a fost scoasă la licitație autostrada care taie Carpații, Sibiu - Pitești. Cea mai așteptată̆ autostradă din România. Pentru secțiunea 1 a autostrăzii Pitești-Sibiu, între Sibiu și Boița, avem deja un câștigător și dacă nu ar fi existat o contestație, contractul ar fi fost deja semnat. Am reușit să deblochez situația, iar acum suntem în faza procedurilor de semnare a contractului.

Al doilea mandat în fruntea Ministerului Transporturilor este dedicat vizitelor pe șantiere pentru a avea garanția că execuția de kilometri de autostradă este la zi.

Am demarat, în premieră la Ministerul Transporturilor, ORA INFRASTRUCTURII. Românii află în timp real ce se întâmplă pe șantiere, care este stadiul proiectelor aflate in execuție, ce proiecte noi începem, precum și alocările bugetare pentru fiecare proiect de infrastructură.

Mesajul meu prezentat în Parlament a fost pentru români. În calitate mea de ministru al Transporturilor vă asigur că, la sfârșitul acestui an, vom da în folosință̆ toate sectoarele de autostradă estimate în acest an și pentru asta voi sta, dacă va fi nevoie, zi și noapte pe șantiere”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine