2020-02-19 11:41

Ministrul Trif nu a fost invitat de Organizația Mondială a Turismului la conferința din Bulgaria

 |  12:33
Ministrul Trif nu a fost invitat de Organizația Mondială a Turismului la conferința din Bulgaria

În perioada 30-31 mai 2019, la Sunny Beach, în Bulgaria, va avea loc Conferința privind investițiile în turismul durabil (Investing în Tourism Sustainability Conference - ITSC).

La acest eveniment, organizat de Ministerul Turismului din Bulgaria, sub patronajul Organizației Mondiale a Turismului (OMT), vor participa miniștrii Turismului din Grecia, Croația, Macedonia de Nord, Muntenegru, dar și din unele țări din zona Mării Mediterane, respectiv Malta, Iordania și Egipt. Practic, conferința reunește lideri regionali și locali din industria turismului și ospitalității, investitori, dar mai ales miniștri și factori de decizie politică, pentru a discuta și analiza despre noile oportunități și mecanisme financiare pentru investiții durabile în turismul din Sud-Estul Europei.

Surprinzător, ministrul Turismului din România, Bogdan Gheorghe Trif, nu a fost invitat de oficialitățile bulgare și de cei de la OMT, dar mai ales de ministrul Turismului din Bulgaria, Nikolina Angelkova și de fostul secretar general al OMT, Taleb Rifai. De ce oare? 

  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-28Parerea ta...

PATROCLE
28 Mai 2019

Pentru ca avem un minister de mucava bun sa cheltuie bani publici prin tara si targuri straine. Legea turismului are idei de comunism rezidual si nu pune accent pe informatizarea tuturor actelor din turism. Prea multa birocratie cand ar putea fi un departament in min.economiei..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine