2019-09-24 12:06

Ministrul Turismului s-a făcut de râs pe Litoral! A confundat Constanţa cu Mamaia…

 |  17:33
Ministrul Turismului s-a făcut de râs pe Litoral! A confundat Constanţa cu Mamaia…

Ministrul Turismul, Bogdan Trif, a venit marți, 30 aprilie, pe litoralul românesc, şi a petrecut până dimineaţă în Vama Veche.

Miercuri, de 1 mai, el a susţinut o conferinţă de presă în care a căutat să se laude puţin cu legea Turismului, contestată vehement de patronatele din domeniu, dar şi să anunţe că Litoralul este pregătit să primească turiştii. Întrebat, însă, cum i se pare zona Cazino din Mamaia, unde au început să apară shaormerii şi tarabe cu mici, ministrul Bogdan Trif a gafat-o rău, mai ceva ca un copil de clasa I. „Cazinoul o să intre în reparaţii”, a spus el. După ce i s-a atras atenția că face o confuzie - fiind vorba de Cazino-ul din Mamaia, și nu de cel din Constanța - ministrul a zâmbit uşor şi a răspuns: „Sunt lucruri care nu funcţionează așa cum ar trebui…”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-01Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Trif, nada lui Dragnea pentru turism Prin instalarea cabinetului Dragnea 3, adică Vasilica Viorica Dăncilă (VVD), portofoliului Turismului a fost încredințat inginerului agronom de la Sibiu, școlit și prin garnizoana Colegiului Național de Apărare, Gheorghe Bogdan Trif
04 Iun 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray