2019-10-20 20:07

Mircea Geoană aruncă BOMBA: Cine va fi CANDIDATUL PSD la prezidențiale

 |  19:12
Mircea Geoană aruncă BOMBA: Cine va fi CANDIDATUL PSD la prezidențiale

Fostul președinte al PSD este de părere că actualul lider al social-democraților, Liviu Dragnea este cel care va candida la alegerile prezidențiale și va avea susținerea partidului pentru această funcție, în ciuda problemelor sale penale. Mircea Geoană crede că PSD nu se grăbește să anunțe candidatul pentru alegerile prezidențiale de anul viitor, deoarece o astfel de mișcare nu ar face decât să crească tensiunea în partid.

"Ai nevoie ca întreg partidul să tragă pentru candidatul sau  candidata pe care partidul o alege. Cred că anunțul se va face undeva la începutul anului viitor, sfârșitul acestui an, poate într-un Consiliu Național sau într-un Congres”, a spus diplomatul, marți, la interviurile Libertatea, conform Stiripesurse.ro.

Un posibil candidat este, în mod firesc spune Mircea Geoană, actualul președinte al PSD, Liviu Dragnea.

"Domnul Dragnea, dacă își propune să candideze, poate obține, în condițiile de astăzi, susținerea și votul unui Congres PSD. Cred că poate să devină candidatul PSD dacă își propune. Este și obligația domniei sale să judece. Ce șanse are, ce susținere are, cum a ieșit sau nu din aceste episoade puțin mai complicate . În clipa de față are suficientă experiență politică și a jucat. Are meciuri în picioare”, a spus fostul lider PSD.

"Eu cred că este interesat, ar fi nefiresc ca un lider de partid important să nu fie interesat de cea mai înaltă funcție în stat. Cred că simte că deocamdată nu sunt reunite condițiile pentru candidatura sa eventuală sau a altcuiva, astfel  încât acel altcineva să nu devină un centru rival politic în partid. Este un joc mai bizantin, dar să știți că politica este bizantină prin construcție.

Fostul președinte PSD subliniază însă că lucrurile nu sunt deloc clare în PSD, dar că nici în rândul formațiunilor de Dreapta nu sunt excluse surprizele. "Nu sunt convins deloc că nu va exista un contracandidat pe dreapta la domnul Iohannis”, a arătat Geoană.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-24Parerea ta...

LEVST.
24 Ian 2018

trebuie sa fie de mult timp -aceasta idee- in mintile lor, mai ales decand cu blocajul la PM, lu' dragnea trebuie sa-i fi fulgerat prin minte expresia" daca nu poti manca paine, manaci cozonac", asa ca a stat linistit cu PM(formal- altfel tot el conduce) si se pregateste pentru "cozonac",iar ca sa fie cat mai sigur de success, banuiesc ca -la un moment dat- va scoate in strada cel putin UN MILION de zombies, care vor racni "Vrem afara din UE si NATO", etc., in caest fel va bloca eventualele critici ale UE, iar daca nu, chiar vor iesi din UE si NATO, la cerere, conform zicalei ca "mai bine te retragi in culmea gloriei...", iar sponzori se vor gasi, ba as zice ca ponta deja i-a si gasit...Deci nu va fi niciun vid de jupan...
DRAGNEA
24 Ian 2018

este ideal pentru a ajunge presedinte !Te sustinem domnule Dragnea!
ANONIM
25 Ian 2018

Asta trebuie sa ajunga la mititica. Inafara de parlit porci cu sri-istii cot la cot cu kovesoaie fac imbarligaturi economice, furt via ai smekeri din serviciile secrete ce au cunoastere avansata si fura prosperitatea vietilor viitoare de la cine pot. Asti trebuie exterminati, ciuma natiei romane
BOLSEVICII.
25 Ian 2018

Nu mai ai nici tu minte mai ''Mihaela dragostea mea '' Esti dus rau cu pluta mirciulica prostanacu. Psd nu va da niciodata presedinte in Romania. In turul 2 toata frunza si iarba va fi contra mafiei bolsevico-staliniste CIUMA ROSIE.
ALEGERI ANTICIPATE
25 Ian 2018

Deoarece cei cu responsabilitate cea mai MARE din conducerea statului Seful SENATULUI si cu SEFUL CAMEREI DEPUTATILOR, care NU INDPLINESC CRITERIILE DE MORALITATE SI INTEGRITATE pentru ocuparea functiilor publice detinute, au gafat enorm, aducand grave prejudicii STATULUI ROMAN, prin amenintarile facute la adresa Comisiei Europene si anterior DEPARTAMENTULUI DE STAT AMERICAN EI TREBUIE EXCLUSI URGENT DIN FUNCTIILE DETINUTE SI dar si DIN Parlament.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray