2020-07-15 15:41

Mircea Geoană atacă „frăţia banului” Ponta – Ghiţă – Dragnea

 |  15:44
Mircea Geoană atacă „frăţia banului” Ponta – Ghiţă – Dragnea

Excluderile din PSD nu au rămas fără răspuns. Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, a atacat conducerea de partid pentru susţinerea pe care o oferă corupţiei şi indiferenţa manifestată faţă de interesele cetăţenilor.

Senatorul Mircea Geoană a declarat vineri, a doua zi după ce a fost exclus din Partidul Social Democrat, că social-democraţii trebuie să îşi aleagă o altă conducere dacă doresc să îşi salveze partidul. „Acesta nu este PSD-ul adevărat, stânga adevărată, cea aşteptată de milioane de cetăţeni. Atunci, vă spun: Pesedişti adevăraţi, luaţi-vă partidul înapoi”, a afirmat fostul candidat din alegerile prezidenţiale.

Geoană a subliniat că apelul său îi are în vedere mai cu seamă pe membrii PSD de la nivelul 2 şi 3 al partidului, care nu se tem că ar putea fi excluşi, nici nu doresc să participe la afacerile actualei conduceri de partid, formate din Victor Ponta, Sebastian Ghiţă şi Liviu Dragnea. Fostul preşedinte al Senatului a mai spus că este gata să rămână alături de PSD dacă social-democraţii vor mai dori acest lucru, informează Mediafax. „Dacă vă place ca această camarilă, clică, (...)dacă nu veţi ridica vocea şi glasul, (...) vă spun cu regret, ca un om care a fost alături de voi, atunci va trebui să gândim o platformă a unei stângi moderne autentice, democrate şi care ascultă vocea străzii”, a avertizat politicianul socialist.

Comitetul Executiv Naţional al PSD (CExN) a hotărât joi,  excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-28Parerea ta...

JAF ???
29 Noi 2014

ASA SEF, ASA SUBALTERNI… “Dupa ce s-a imbolnavit fix cand un corp de control scotocea prin dulapurile CFR Calatori Cluj, Vasile Secara a fost “uns” in functia de director CFR Calatori la nivel national. Nu au contat neregulile gasite la Cluj, ci au fost mai puternice “parghiile trandafirii” de care Secara s-a ajutat sa ajunga in top. La Cluj, Secara se poate mandri cu un contract de inchiriere incheiat intre CFR Calatori Cluj si SC Energobit care a fost prelungit cu de la sine putere de catre directorul Secara, care nu a mai organizat o licitatie, iar cei de la Energobit au ocupat mai mult decat terenul respectiv si l-au si intabulat. Pe vremea comunistilor, Vasile Secara a fost secretar de partid al complexului CFR Cluj. Dupa anii 90, a devenit pesedist si inginer sef in gara clujeana, apoi sef adjunct de statie si sef de gara. In momentul de fata, la Vasile Secara au ramas neschimbate cel putin doua caracteristici: PSD si sefia. Inainte de Paste, clujeanul a fost numit sef la CFR Calatori in noua structura de conducere a companiei. Cu toate acestea, el a plecat de la conducerea CFR Calatori Cluj in urma unor controale facute de CFR SA si Ministerul Transporturilor. In timpul unuia dintre aceste controale, Vasile Secara s-a imbolnavit brusc si a intrat in concediu medical. Mai amuzant este si ca verificarile respective s-au “imbolnavit”, iar rezultatele lor nu au mai fost date publicitatii.” Bravo domnule ministru RUS, psd-ul o interminabila pepiniera penala. NU VA CRAPA OBRAZUL ???
ARUNCASI UN OCHI
30 Noi 2014

la RTV, sa vaz ce zice televiziunea lui Ghita despre tine! Pai bine ba nerusinatule! Tu, Gelu Voican Voiculescu, inclusiv sasaitul ala jegos cu studii in 'drept' Serban Nicolae (care voia sa vad pe dupa gard sau gratii, toata presa pt.ca transpira jegul puturos din dosarele lor de corupti si in afara) - nu va e un pic rusine sa stati MOCA in apartementele de lux ale RAPPS fara sa va platiti darile?! Geoana a fost si plecat in afara...nu ti-e rusine ba, un pic sa stai pe spinarea romanilor in casa? Tu, Gelu Voican Voiculescu si alti imbecili! Si treaba asta trebuie cercetata!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz