2020-06-06 23:16

Mircea Geoană, Dan Şova, Robert Negoiţă şi Marian Vanghelie ar putea fi propuşi pentru excluderea din PSD

 |  13:08
Mircea Geoană, Dan Şova, Robert Negoiţă şi Marian Vanghelie ar putea fi propuşi pentru excluderea din PSD

Mircea Geoană, Dan Șova, Marian Vanghelie și Robert Negoiță vor fi propuși spre excluderea din PSD, potrivit unor surse din partid, citate de b1.ro. Cei patru ar urma să fie excluşi din cauza declarațiilor pe care le-au făcut referitoare la ieşirea de la guvernare.

Imediat după eşecul de la alegerile prezidențiale, atât Marian Vanghelie cât și Dan Șova au cerut demiterea lui Liviu Dragnea, președintele de campanie al premierului Victor Ponta.

Membrii Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD s-au reunit, joi, la sediul central al partidului, pentru a face prima analiză în urma eşecului de la alegerile prezidenţiale, dar şi pentru a lua decizii privind menţinerea guvernării, restructurarea Cabinetului Ponta sau convocarea de urgenţă a congresului PSD.

Dan Şova a declarat, înaintea şedinţei, că nu crede că va fi exclus din partid.

”Nu cred că voi fi exclus. Congresul trebuie să fie undeva în martie, spre primăvară. Nu văd motivul pentru care mi-ar propune careva excluderea. Poate că am dat prea repede declarațiile, dar nu cred că au făcut rău partidului”, a afirmat Dan Șova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-27Parerea ta...

HMM...
27 Noi 2014

... asta ar insemna ca aia sa puna de un nou partid, tot socialist, evident!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine