2020-01-27 10:52

Mircea Geoană, despre audierea la DNA: Nu există nicio acuză la adresa mea, dorm liniştit cu capul pe pernă

 |  15:13
Mircea Geoană, despre audierea la DNA: Nu există nicio acuză la adresa mea, dorm liniştit cu capul pe pernă

Mircea Geoană a declarat, joi, că a fost citat miercuri la DNA în calitate de martor şi că „nu există nicio umbră de îndoială sau de acuză la adresa sa”. Geoană a ţinut să precizeze că „doarme liniştit cu capul pe pernă” şi va face politică atâta vreme cât energia îi va permite.

"Atunci când voi fi solicitat ca martor, cum a fost cazul și într-o altă discuție cu privire la perioada 2009 sau perioada în care am fost președintele PSD, voi răspunde pozitiv indicațiilor pe care le primesc. Ieri s-a întâmplat exact același lucru. Nu există nicio umbră de îndoială, de incriminare la adresa mea, nu există niciun fel de acuză, niciun fel de îndoială cu privire la probitatea, onestitatea și integritatea mea. Este principalul meu atribut în politică", a precizat Mircea Geoană.

"Dacă alții au făcut și au greșit, oricât de mult aș fi lucrat cu unii sau cu alții, pentru că sunt mulți cei cu care am lucrat în politică, fiecare răspunde pentru faptele sale. Deci, dorm liniștit cu capul pe pernă și voi continua să fac politică atâta vreme cât energia îmi permite și am sprijinul oamenilor", a completat senatorul.

Mircea Geoană a fost audiat, miercuri, la DNA în dosarul în care Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5, este arestat preventiv. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine