2019-10-16 03:34

Mircea Geoană REVINE: Iohannis a luat o decizie CORECTĂ

 |  19:02
Mircea Geoană REVINE: Iohannis a luat o decizie CORECTĂ

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană consideră că nominalizarea de către preşedintele Klaus Iohannis a social-democratei Viorica Dăncilă pentru funcţia de premier reprezintă o decizie corectă.

"Decizie corectă a preşedintelui Iohannis de desemnare a candidatului pentru premier din partea actualei majorităţi. Deşi criticat de proprii suporteri, preşedintele alege să rămână în interiorul prevederilor Constituţiei şi rupe definitiv orice legătură cu practicile odioase ale erei Băsescu", a scris Geoană, pe Facebook.În opinia sa, Viorica Dăncilă şi PSD au acum "şansa de a se reîntoarce la agenda reală" a oamenilor, lăsând în urmă "intrigile şi orgoliile politice care au măcinat guvernarea" în ultimul an.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-17Parerea ta...

@GEONA
18 Ian 2018

AI FOST SI AI RAMAS UN PROSTANAC , POATE CHIAR UN BOU . CREZI CA PSD TE VREA INAPOI ? M-A INDOIESC , TU SI PUIE MONTA SINTE-TI DOUA EPAVE POLITICE .
ANONIM
18 Ian 2018

Mihaela HAHALERA PROSTANACULUI A LUAT DE LA Bancorex MOCA peste 1 milion de dolari . Daca SISTEMUL SOCIAL DIN RO va deveni NORMAL VREODATA banii trebuie recuperati, de aceea PROSTANACU nu vrea un sistem social normal. PROSTANACU A RAMAS LA MINTEA DE METALURGIST de carat zgura la groapa.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray