2019-10-20 15:16

Mircea Geoană RUPE TĂCEREA: ”E un RĂZBOI decisiv. Mi-e teamă să nu SUFERIM cu toții”

 |  22:18
Mircea Geoană RUPE TĂCEREA: ”E un RĂZBOI decisiv. Mi-e teamă să nu SUFERIM cu toții”

Fostul președinte al PSD, Mircea Geoană analizează scandalul politic din ultima perioadă ca fiind un război cu toate armele din dotare, o încleștare tot mai violentă care va continua și se va intensifica până la alegerile prezidențiale.

„Se trage cu tot armanentul din dotare. Asta e o vorbă din armată. Fiecare dintre cele două tabere, care sunt într-o încleștare tot mai violentă, folosesc toate instrumentele și pârghiile pe care le au la dispoziție. Evident că opoziția cu mai puține instrumente la dispoziție, cu președintele de partea lor, încearcă să folosească momente în Parlament care să arate o șubrezire a majorității PSD. Pe de altă parte, ziariștii pe bună dreptate pun întrebări incisive și directe doamnei premier de a aproba o ordonanță de urgență pentru amnistie sau grațiere. E un sentiment că se încearcă înainte de finalul acestei sesiuni parlamentare și mai ales înainte să intrăm la președinția Consiliului UE un fel de mișcări disperate de ultim moment de ambele părți.

Există încercări de a convinge oameni din guvern pentru o eventuală măsură extremă și foarte periculoasă pentru amnistie și grațiere. (...) Este un meci foarte dur care în următoarele zile se va înteți. În clipa de față suntem într-o perioadă aș spune aproape violentă de politică românească. Este un sentiment de incertitudine, securitate și incoerență de strategie a decidenților politici din România.

Ambele tabere se înarmează pentru un război decisiv. Răspunsul va fi dat la prezidențialele de anul viitor. Atunci va fi adevăratul deznodământ. Este o perioadă complicată și îmi e teamă că din această patimă dusă la extrem să nu suferim cu toții”, a declarat Mircea Geoană la RealitateaTV, conform Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-06Parerea ta...

CIUMA ROSIE PORCINA
06 Dec 2018

cade guvernul proastei-sluga flausatului si va duceti dracului.....ha ha ha
ANONIM
06 Dec 2018

Acest sas este bolnav Trebue dus la nebuni
COADA DRACULUI
07 Dec 2018

SCIRBA , TE PUPAI CU VANGHELIONU , VOICU , PE DINTI
ANONIM
07 Dec 2018

VOI MAFIOTI PROSTANACI CARE V-ATI IMBUIBAT SI IMBOGATIT FARA NOIMA DUPA 1989 SARACIND TARA VA DOARE ACUM EXACT IN KUR DE VIITORUL NEAMULUI ROMANESC..........................
ANONIM
07 Dec 2018

Deci, remarcați și faptul că, în colonii, nu sunt îndeosebi necesari înțelepții , ci , ceva mai cu preponderență, executanții ,?
S-A TREZIT DIN SOMN
08 Dec 2018

MUTULICĂ, ultimul PITIC din politică. Du-te bă și te plimbă!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray