2020-07-07 16:24

Mircea Geoană susţine moţiunea de cenzură împotriva Guvernului: Perpetuarea sultanatului lui Ponta - cea mai proastă variantă

 |  08:11
Mircea Geoană susţine moţiunea de cenzură împotriva Guvernului: Perpetuarea sultanatului lui Ponta - cea mai proastă variantă

Senatorul Mircea Geoană a precizat că a decis să susţină moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, pe care PNL intenţionează să o depună pe 5 iunie. Geoană a ţinut să precizeze că perpetuarea "sultanatului lui Ponta" reprezintă cea mai proastă variantă pentru ţară.

"Am decis să susţin moţiunea de cenzură împotriva guvernului pentru un motiv foarte simplu: perpetuarea sultanatului lui Ponta reprezintă cea mai proastă variantă pentru ţară. Acelaşi guvern care a blocat în mod cinic dreptul românilor din străinătate să voteze în noiembrie 2014 recidivează. Modul în care Ponta şi camarila sa se raportează la votul prin corespondenţă şi la românii care trăiesc în afara graniţelor ţării arată clar că nu le pasă nici de viaţa, nici de părerea copiilor şi fraţilor noştri care îşi câştigă existenţa în străinătate. Mulţi dintre ei s-ar întoarce şi mâine acasă dacă ar avea condiţii decente de trai şi un loc de muncă prin care să-şi întreţină familiile. Dacă Victor Ponta ar fi pe jumătate preocupat de guvernare cum este de viitorul dlui Şova, poate că aceste deziderate ar fi în curs de rezolvare", a menţionat Mircea Geoană într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, marţi, că liberalii vor depune moţiunea de cenzură pe 5 iunie, citirea sa va fi cel mai probabil săptămâna viitoare, iar dezbaterea peste încă o săptămână.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-04Parerea ta...

CARACATITA DIPLOMATIEI
04 Iun 2015

Ai breee si ce cautasi , la rusi si VINTU ? Dar cu VANGHELION ai lut ciubuc si te-ai pupat pe dinti ? Cumnatelul cu malaiul ce mai face ?
CROCODILUL FLAMAND
04 Iun 2015

iertati-l pe Geoana...ca e prostanac...si gandesc altii pentru el...problema noastra este de ce mama dreaqului ajung lichelele astea sa ne conduca???????????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz