2019-09-19 07:29

Mircea Geoană trage un SEMNAL DE ALARMĂ: ”E o lipsă de VIZIUNE și o lipsă de LIDERI”

 |  23:51
Mircea Geoană trage un SEMNAL DE ALARMĂ: ”E o lipsă de VIZIUNE și o lipsă de LIDERI”

Fostul lider PSD, Mircea Geoană face o analiză severă a clasei politice românești actuale, dar și a societății, trăgând un semnal de alarmă asupra lipsei de viziune și de lideri din toate sferele.

”Ce ne lipseste? E o lipsa de viziune, viziunea nu poate sa vina de la omul de pe strada, viziunea e de la un lider, acea capacitate de a mobiliza energia necesara si mitologia pozitiva a unei natiuni. Cei mai multi lideri folosesc partea negativa, celalalt e rau, e urat si se legitimizeaza si castiga alegeri pe vot negativ, dar o tara care nu isi imagineaza viitorul, care nu isi da seama ca un model economic de dezvoltare are o perioada de utilizare limitata in timp, la 20 de ani, tarile care merg inainte si care ies din capcana veniturilor mijlocii isi modifica din mers modelul economic si social.

Noi suntem la final de model, modelul nostru bazat pe valoarea adaugata redusa, pe imitare, pe import, pe forta de munca ieftina si pe o geografie generoasa s-a apropiat de sfarsit. Nu mai poate sa produca mult, trebuie sa facem altceva” consideră Mircea Geoană într-un interviu acordat Antena3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-17Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
18 Oct 2018

VINDE- TI TOT SI SA VEDEM PESTE 20 ANI CE MAI VINDE ROMANIA ? DAR SI TU ERAI CU RUSI SI VINTU , SAU AFACERILE LUI CUMNATU .
PROSTANACU
18 Oct 2018

NU ”E o lipsă de VIZIUNE și o lipsă de LIDERI” CI CLASA ROMANEASCA A POLITRUCILOR DE DUPA 1989 SUSTINE INTERESUL HOTILOR, BANDITILOR, MAFIOTILOR, TICALOSILOR, TRADATORILOR, ETC SI ESTE ALCATUITA DIN; NULITATI UMANE, CURVE, PERVERSI, SEMIDOTI, SFERTODOCTI, HANDICAPATI, ETC. Drept pentru care Ro este PRABUSITA pe fundul prapastiei de unde nu o mai poate salva nimeni.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray