2020-06-04 09:07

Mircea Geoană a pus stăpânire pe pixelul albastru. Ponta şi Năstase se uită cruciş la preşedintele Senatului

 |  19:23
Mircea Geoană a pus stăpânire pe pixelul albastru. Ponta şi Năstase se uită cruciş la preşedintele Senatului

Dacă ar fi se neluăm după datele oferite de site-ul personal al preşedintelui Senatului, MirceaGeoană este cel mai citit politician român. Un adevărat„extraterestru”, dacă este să facem o comparaţie cu cea mai bună echipă defotbal, FC Barcelona, ai cărei jucători sunt alintaţi cu acest apelativ. Performanţafostului lider al PSD este de-a dreptul impresionantă, el reuşind să adunecâteva sute de mii de vizualizări pentru fiecare postare de-a sa. Misterul seadânceşte însă când acest tsunami de cititori nu se regăseşte şi pe blogul luiGeoană sau în numărul comentariilor.

Mircea Geoană selaudă că este cel mai citit român, situându-se la ani lumină de oricare alt jurnalist,blogger sau internaut. Aceasta ori este cea mai mare minciună a anului, oriperformanţa numărul unu a unui politician. Anumite postări ale fostuluipreşedinte al PSD pot face invidioase redacţii întregi sau bloggeri cuexperienţă în domeniu, care apar pe primele locuri în topurile de specialitate.Totul este public şi poate fi verificat pe site-ul , la secţiunea „ştiri”.Conform clasamentului întocmit de preşedintele Senatului, postarea intitulată„criza economică ne obligă să luăm măsuri pentru regândirea structurală asocietăţii româneşti”, a adunat 480.565 de vizualizări. Să vedem ce scrie îninterior: „preşedinteleSenatului, domnul Mircea Geoană, a avut marţi 21 septembrie, o întrevedere cupreşedintele Comisiei pentru apărare din Bundestagul german, doamna SusanneKastner. Subiectele principale de discuţie au fost criza economică actuală şievoluţiile relaţiei dintre România şi Germania”. O vizită de lucru a strânsaproape jumătate de milion de vizualizări. Pe locul doi se află o postare a“Timpul diplomaţiei” din 25 mai 2010, cu 354.119 vizualizări. Ultimul loc pepodium este ocupat despre o ştire dedicată vizitei efectuată peste Ocean.“Rezultatele viziteri de lucru efectuate de preşedintele Senatului, MirceaGeoană, în SUA”, din 1 august 2010 are în dreptul său un număr de invidiat –342.632 de vizualizări. Dacă la capitolulvizualizări, fostul preşedinte al PSD se declară lider de necontestat, nuacelaşi lucru se poate spune şi la capitolul „comentarii”. La postare numărulunu, apar doar două comentarii. La cele de pe locul doi şi trei regăsim douăcomentarii, respectiv trei comentarii. La 1,2 milioane de vizualizări, MirceaGeoană a strâns şapte comentarii. În ţara noastră, conform ultimelor date suntaproximativ 12 milioane de utilizator de internet.

Cumstau în top criticile la adresa lui Ponta

Criticile aduse preşedintelui PSD, VictorPonta şi strategiei acestuia nu se află printre cele mai citite materiale alelui Mircea Geoană. “Se teme cineva de un PSD deschis”, postat pe 5 octombrie2010, cu câteva zile înaintea Congresului Extraordinar al PSD, are 215.430 devizualizări şi cinci comentarii. Interdicţia de a vorbi de la tribunaCongresului, primită de la Victor Ponta, l-a determinat pe Mircea Geoană să îşiprezinte discursul pe pagina personală. “Discursul nerostit, dar auzit laCongresul PSD”, din 18 octombrie, a strâns fix 120.000 de vizualizări şi nouăcomentarii.

Peblog, cifrele sunt fum

“Discursulnerostit” are pe blogul lui Mircea Geoană doar 296 de vizualizări şi nouăcomentarii. “Timpul diplomaţiei”, aflat pe locul doi pe site, nu se remarcăînsă şi pe blog. Cele 653 de vizualizări şi nouă comentarii, nu lasă impresiaunui mare succes. Majoritatea postărilor nu depăşesc 1.000 de vizualizări.

Pontase lauptă cu 1.500 de unici

“Glumiţicred”, a fost prima reacţie a preşedintelui PSD, Victor Ponta, când a auzit cevizualizări apar pe site-ul lui Mircea Geoană. “Nu mă pricep eu”, a continuatliderul pesediştilor, care a încercat să găsească totuşi o explicaţie. Fărăsucces însă. “Urmăresc fenomenul, pentru că mă interesează. Mă uit la blogullui Adrian Năstase, care este unul foarte citit şi acesta are o medie de4.000-5.000 de vizitatori unici. Nici un site nu cred că are un asemenea numărde vizualizări, precum cel al lui Mircea Geoană”, a declarat în exclusivitatepentru “Puterea”, Victor Ponta, care a recunoscut că nu citeşte paginapersonală a preşedintelui Senatului. “Pe blogul meu, am o medie de 1.500 deunici pentru fiecare postare. Vârful a fost atunci când am scris despre TraianBăsescu. Am avut 6.000 de unici”, ne-a explicat preşedintele PSD. Niciexperimentatul Adrian Năstase nu a reuşit să desluşească misterul. “Nu am vreoexplicaţie pentru numărul acesta de vizualizări. Eu am o medie de 3.000-4000 deaccesări zilnice, ceea ce este, se pare, destul de mult pentru un blogpolitic”, a declarat în exclusivitate pentru “Puterea” preşedintele ConsiliuluiNaţional al PSD. Conform datelor furnizate de Adrian Năstase, în topulpostărilor se află cea din 21 iunie 2007, cu 19.651de vizualizări şi 1.249 de comentarii. Datacoincide cu prima zi de blogger a fostului premier, postarea fiind intitulatăsimplu “Bine aţi venit pe blogul meu”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-09-23

Mai multe imagini:
Mircea Geoană a pus stăpânire pe pixelul albastru. Ponta şi Năstase se uită cruciş la preşedintele Senatului
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine