2020-07-07 16:25

Mirel Palada: Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali

 |  12:59
Mirel Palada: Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a lansat un atac dur la adresa jurnaliştilor, pe care îi cataloghează drept „anti-guvernamentali”, într-o postare pe pagina sa de Facebook. Palada a dat exemplul unui ziarist care „făcea clăbuci cu spume” la el pe pagină şi pe care „l-a executat electric cu plăcere”. De asemenea, purtătorul de cuvânt al Executivul a ţinut să precizeze "câtă îndemânare are să omoare prin blocare".

”Cum apare câte un subiect politic care învârtoşează spiritul bejboinic în opinanţi, de zici că-i catastrofă şi dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiţi de pe lista mea care îşi fac seppuku comunicaţional şi trântesc cu cuvintele anti-guvernamentale în baltă propagandistică la mine pe wall. Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar inainte fusese la Hotnews, şi care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi”, este postarea integrală de pe Facebook a purtătorului de cuvânt al Guvernului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-16Parerea ta...

ARE FATA DE
16 Aug 2014

TRA - LA -LA!
FRAIERI ACEI/A
16 Aug 2014

care se baga pe pagina lui de kaka-book! Nici nu m-as uita la ce spune gunoiul ala despre sine sau despre oameni! Daca-i tare-n gura, sa se bage online pe ziare - cu jurnalistii sau cu cititorii s-apoi sa vada ce picioare (virtuale) isi ia in gura :)))
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz